Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τους οπαδούς του να καταναλώνουν όσο αλκοόλ θέλουν και στη συνέχεια να πιάνουν το τιμόνι άφοβα, αφού όπως λέει, η ένταξή τους στην «Ελλήνων Συνέλευσις», τους εξασφαλίζει ασυλία από τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
«Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λιώσουν, θα σας βουλιάξουν την μία. Όταν έρχεσαι από ‘δω ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Εμείς σε όσες εκδηλώσεις έχουμε πάει, οι μισοί φεύγουν μεθυσμένοι και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοοτέστ. Λέει “Ελλήνων Συνέλευσις” Άντε φύγετε!», λέει χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας σε συγκέντρωση οπαδών του.
Δείτε το βίντεο:
Οι τράπεζες παίρνουν τηλέφωνο και παρακαλάνε να μην τους στέλνουν εξώδικα προτείνοντας μειώσεις της τάξεως του 95% !!! εσείς συνεχίστε την προπαγάνδα. Οσοι θέλουν μπορουν να βρουν τα βιντεο στο youtube.