Όπως θα θυμάστε, πριν από μερικές ημέρες εκδόθηκε από το δικαστήριο η απόφαση για το μεγάλο σκάνδαλο της Energa. Βασικοί κατηγορούμενοι ήταν οι κ. Άρης Φλώρος και Βασίλης Μηλιώνης. Θα τους θυμάστε να τα σπάνε στη Μύκονο, κάνοντας τρελή ζωή με τα λεφτά που καταχράστηκαν. Θα τους θυμάστε να περνάνε στον εισαγγελέα με βραχιολάκια. Εν πάση περιπτώσει, η απόφαση που βγήκε ουσιαστικά καταδίκαζε ορισμένους, αθώωνε άλλους και τους περισσότερους τους κρατούσε εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.
Ο δικαστής αποφάσισε για τα δύο βασικά πρόσωπα του σκανδάλου:
Αριστείδης Φλώρος: Κάθειρξη 21 ετών κατά συγχώνευση για τις πράξεις της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και της λαθρεμπορίας και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς απερρίφθη το αίτημά του για αναστολή στην εκτέλεση της ποινής.
Βασίλης Μηλιώνης: Κάθειρξη 10 ετών για απλή συνέργεια στην υπεξαίρεση. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δευτεροβάθμια δίκη με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 70.000 ευρώ και της εμφάνισής του σε οικείο Α.Τ.
Έτσι, λοιπόν, ο κ. Μηλιώνης αφέθηκε ελεύθερος προς έκπληξη πολλών καθώς τον θεωρούσαν εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης.
Σας αποκαλύπτουμε σήμερα, κρατώντας τα ονόματα στο σκοτάδι (γιατί υπάρχει και η γνωστή φάμπρικα διώξεων κατά δημοσιογράφων) ένα πολύ σημαντικό περιστατικό.
Μια γάτα των Βορείων προαστίων μας ενημέρωσε για μια υπόθεση που ουσιαστικά αποτελεί μείζον πολιτικό σκάνδαλο και σε άλλες εποχές θα έριχνε την κυβέρνηση.
Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι μία εβδομάδα πριν από την έκδοση της απόφασης, υπήρξε μυστική συνάντηση κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης με πρόσωπο της οικογένειας του Β. Μηλιώνη. Συναντήθηκαν και τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι λίγες ημέρες μετά ο Μηλιώνης ουσιαστικά αθωώθηκε αφού δεν βρίσκεται σε κανένα κελί κλεισμένος. Και θα συνεχίσει να περνά το χρόνο του στη Μύκονο σπάζοντας και πετώντας γαρύφαλλα στην υγεία των κορόιδων και του Δημοσίου που ζημιώθηκαν με ποσά πάνω από 150 εκατ. ευρώ.
Είμαστε σίγουροι ότι η ελληνική δικαιοσύνη παραμένει ανεπηρέαστη από πολιτικές παρεμβάσεις και τηλέφωνα κορυφαίων, ακόμη κι αν αυτοί έχουν σχέση με τους δικαστές και… «μπορούν» να πουν και καμιά κουβέντα. Μπορεί όλα αυτά να είναι φήμες.
Όμως, σίγουρα στα Βόρεια προάστια και στη Μύκονο θα πανηγυρίζουν που επί πρωθυπουργίας Τσίπρα, με αριστερή κυβέρνηση και με όλες αυτές τις «αριστερο-ηθικές» κουβεντούλες, η οικογένεια Μηλιώνη κατάφερε το ακατόρθωτο…
από το antinews.gr
Γιατί πάντα διπλα σε κάθε λαμόγιο υπάρχει και ένας ΠΑΣΟΚος βουλευτής;
Eλαδισταν ΑΓΚΑΠΗ ΜΟΥ.
Η γλάστρα στην φωτογραφία είναι Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής 2014 του ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατα ψήφισε ΝΑΙ σε οδηγία της ΕΕ ώστε ο Καναδάς να μπορεί να παράγει γαλακτομικά με το ονομα ΦΕΤΑ. Το ίδιο έκαναν και οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Τα ανταλλάγματα ποια θα είναι για τους αριστερούς κατσαπλιάδες? Χρηματοδότηση απο τα κλεψιμαίικα ?
Αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη που είσαι και τυφλή…… Εμ βέβαια, αφού είσαι τυφλή, πώς να δεις τα κακουργήματα του Βασίλη Μηλιώνη και να το στείλεις το διαμάντι μας στης φυλακής τα σίδερα; Χα χα χα χα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ……..Το άλλο το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΙΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΑΜ ΔΕ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ , ΔΗΛΑΔΗ , ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΑΡ-ΚΙΔΙΣΟ)-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ- ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ . ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΛΕΙΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ .
Ελληνική λύση; Καθυστέρηση πρέπει να έχεις σε προχωρημένο επίπεδο…
Η ..γκ@μενα δίπλα τί είναι; Γλάστρα; αυτό πάει στή βουλή για βολευτης και ψηφίζει για τό Ελληνικό Έθνος;
αφού…
Tα συγχαρητήριά μου στην αδέκαστη Ελληνική δικαιοσύνη…