ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΟΛΟΙ!!! KOKKINA ΔΑΝΕΙΑ! Ο «εφιάλτης» των ελληνικών νοικοκυριών! ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ και ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ τι πρέπει να κάνετε για να σώσετε την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ σας!

Κοινοποίηση:
daneia

Κόκκινα δάνεια : Δύο λέξεις που έχουν γίνει ο εφιάλτης του μεγαλύτερου μέρους των ελληνικών νοικοκυριών .

Δυο λέξεις που κάνουν   τους οικογενειάρχες καθημερινά να αγωνιούν και να αγχώνονται για το «αύριο»

Για το αύριο τόσο το δικό τους όσο κι των παιδιών τους .

Όμως  με το να «ρίχνουμε κάτω από το χαλί το πρόβλημα» δεν λύνεται αλλά διογκώνεται . Πρέπει να το κοιτάξουμε κατάματα και να το αντιμετωπίσουμε

 Να ενεργοποιηθούμε και να αντιδράσουμε . Να αντιδράσουμε και να ζητήσουμε βοήθεια από τους ειδικούς οι οποίοι κατέχουν τις γνώσεις για να μας προστατεύσουν .

Και η προστασία αυτή μπορεί να επιτευχθεί είτε εξωδικαστικά είτε δικαστικά με το νόμο Κατσέλη ( ν 3869/10)

 Ας αναλύσουμε  όμως μια μια τις έννοιες .

Όταν κάνουμε λόγο για εξωδικαστικό συμβιβασμό εννοούμε το αίτημα που θα καταθέσουμε ενώπιον της τραπέζης ζητώντας μια δόση την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να καταβάλουμε   με χαμηλότερο ίσως επιτόκιο και ακόμα ακόμα να αιτηθούμε ανάλογα με τα οφειλόμενα ποσά και το αντίστοιχο  «κούρεμα»

Από την άλλη δε υπάρχει και η λύση του ν Κατσελη ( ν 3869/10) . Απαραίτητη προϋπόθεση η μη εμπορική ιδιότητα .

Με τον ν. Κατσέλη με μόνο την  κατάθεση του δικογράφου ενώπιον του αρμοδίου Δικαστηρίου  προστατεύεται ΟΛΗ η περιουσία του δανειολήπτη ( οφειλέτη)

Τα δικαστήρια τα οποία θα πρέπει να γίνουν είναι τα εξής δύο :

Το πρώτο  δικαστήριο με αίτημα ο δικαστής να εκδώσει προσωρινή διαταγή,- ωσότου εκδοθεί οριστική απόφαση- ώστε να προστατεύει όλη η περιουσία προσωρινά του δανειολήπτη και την καταβολή ή μη ενός ποσού στα πιστωτικά ιδρύματα .

Το δεύτερο δικαστήριο από την οποίο θα εκδοθεί   και η οριστική απόφαση του δικαστή θα προστατεύσει την α κατοικία ,θα αποφασίσει την  καταβολή  μηνιαίου ποσού για την αποπληρωμή των δανείων  καθώς και τυχόν «κούρεμα»

 ΒΟΡΔΩΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πες της οτι οι τραπεζες εχουν παραβιασει τα συμβολαια τους με παρανομους ορους
    αμα ηταν καλη δικηγορος θα ελεγε οτι πολλες δικες εχουν χασει οι τραπεζες απο αυτο το λογο
    και γιατι επισης παρανομα επαιραν υψηλα επιτοκια..
    Επισης δε σας ειπε οτι στα λογιστικα βιβλια των ισολογισμων υπαρχουν διαγραφες κοκκινων δανειων απο την ΕΚΤ στο 100% στις τραπεζες και μαλιστα εχει παει σε δικη υπαλληλος της Eurobank
    και εδειξε στο δικαστηριο την διαγραφη του δανειου του απο το λογιστηριο ενω του ζητουσε
    η τραπεζα το δανειο παρανομα ..
    Τα κοκκινα δανεια δυστυχως και των ΛΑΜΟΓΙΩΝ εχουν διαγραφες απο 80% εως 100%
    στις 4 συστημικες τραπεζες των ανακεφελαιωσεων..
    Δε εξηγουν στο λαο τι σημαινει ανακεφαλαιωση
    Σημαινει οτι τραπεζα βρεθηκε με ελλειμα κεφαλαιων εγινε διαγραφη δανειων ανακεφαλαιωση και βαση ολων των διεθνων νομων αφαιρετιε η Αδεια της και ισχυει ο νομος αυτος στην ΤτΕ οπως αφαιρεθηκε και εκλεισε Αγροτικη Proton Bank Εμπορικη και αλλες και φαγωθηκαν κεφαλαια
    που δε πληρωσαν πισω στο Κρατος που δανειστηκαν οι τραπεζες..
    Οι δικηγοροι ακολουθουν το δρομο των δανειστων της απαλλοτριωσης των περουσιων
    ο νομος κατσελη σβησει σε μερικες περιπτωσεις αλλα δε διαγραφει οπως προβλεπει η νομοθεσια
    τα παρανομα ανυπαρκτα δανεια μαλιστα νομιμοποιει ΧΩΡΙΣ ισονομια δανεια τετοια αν ο δανειοληπτης εχει εισοδηματα αδιαφοροντας αν το δανειο αυτο ειναι υπαρκτο οι τραπεζιτες φαγαεν 220 δις
    για αυτο και μονο οτι δανεια εχουμε δε τα χρωσταμε εμεις αλλα οι τραπεζιτες…οχι ο λαος
    τα δανεια του λαου τα κοκκινα ειναι μολις 40 δις και ειναι παντελως διαγραμμενα…
    ΔΕ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΙΣΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
    ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ …ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΗΛ ΒΓΑΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΧΙΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΑΝΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ..ΑΝΤΕ!!!

  2. τα δανεια ….ειναι εφιαλτης για τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ ……και οχι για τους δανειοληπτες….γιατι απλα …..θα παρουνε τα αρτιδια μας……ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

  3. TO : THE KIND ATTENTION OF MS. CHRISOULA VORDONI, LAWYER.
    I AN CURIOUS MS. VORDONI, AS TO WHY YOU ARE NOT MAKING MENTION THE HISTORIC COURT DECISION WHICH WAS PRONOUNCED IN THE : SARRIS v MARFIN BANK, WHEREIN, THE SYNELLINAS MR. GEORGE SARRIS, WON IN COURT AND STOPPED, COLD, ANY AND ALL ATTEMPTS TO HAVE HIS PROPERTY SEIZED BY BANK OF PIRAEUS : HIS COURT TRIUMPH HAS BEEN CONFIRMED / FINALIZED, AND ALL ELLINES CAN USE IT TO BUTTRESS THEIR CLAIM AGAINST THE BANKS.
    ALSO : I WONDER WHY YOU ARE NOT MENTIONING THE «EXODIKA DEMANDS», WHICH, 10s of 1000s OF SYNELLINES HAVE FILED AGAINST A WIDE ARRAY OF CREDITORS, AND HAVE SUBSEQUENTLY DEFEATED THE BANKS, EFORIA, AND OTHER CREDITORS, AND HAVE WON COMPLETE VICTORIES IN COURT, THUS FREEING THEIR PROPERTY FROM THESE ILLEGAL LOANS.

  4. Σκατά….βρωμορεοαπατεώνες!!!Θα σας κάψουμε!!!ΌΧΙ ΛΕΦΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ

Comments are closed.