ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ

Κοινοποίηση:
EKAM3 h 633 451

Μετά την αποστολή βόμβας στο σπίτι του εφέτη ειδικού ανακριτή που ασχολείται με θέματα τρομοκρατίας Δημήτρη Μόκκα, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για μεγάλο χτύπημα. Το χτύπημα στον δικαστή δεν ήταν αυτό το μεγάλο χτύπημα που φοβόντουσαν.

Σύμφωνα με το Βήμα υψηλόβαθμα στελέχη δηλώνουν: «Εξακολουθούμε να είμαστε σε κατάσταση συναγερμού για σοβαρή  και πιθανόν αιματηρή ένοπλη επίθεση. Η αποστολή και ανάφλεξη του φακέλου–βόμβα στο σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, στον Χολαργό, δεν ήταν η επίθεση για την οποία είχαμε εδώ και λίγες ημέρες πληροφορίες που μας έχουν οδηγήσει να φρουρούμε εκατοντάδες στόχους. Περιμένουμε κάτι άλλο διαφορετικό και μεγαλύτερου βεληνεκούς…»

Ακόμη, οι αξιωματούχοι μιλούν για «έναν κίνδυνο μεγάλης ένοπλης επίθεσης που ίσως δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που απέστειλαν τη βόμβα στο σπίτι του δικαστή κ. Δημήτρη Μόκκα και οι οποίοι έχουν εκδικητική εμμονή σε όσους χειρίστηκαν υποθέσεις τους ή σχετίζονται με θέματα φυλακών. Εξάλλου το δέμα στον δικαστικό λειτουργό στάλθηκε προ 20 ημερών και δεν παρελήφθη γιατί έλειπε σε άδεια. Εμάς η πληροφορία για το μεγάλο κτύπημα είναι πιο πρόσφατη. Ισως πρόκειται λοιπόν για πράξη άλλης ένοπλης ομάδας με κύριο ενδιαφέρον μας και στην οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: