Γκρεμίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Nέα δημοσκόπηση προκαλεί «πανικό» στον ΣΥΡΙΖΑ- 3ο κόμμα πάει….

Κοινοποίηση:
kasidiaris-mixaloliakos

Ακόμη μια δημοσκόπηση φαίνεται να πιστοποιεί το σαφές προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ,

παρά το γεγονός ότι το κυβερνών κόμμα φαίνεται να είναι ικανό να αυξήσει τα ποσοστά του σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση, και παράλληλα καταδεικνύει τη διαρκή άνοδο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το τελευταίο διάστημα και μετά το κλίμα συσπείρωσης, που επικρατεί στην παράταξη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας «Pro Rata» που δημοσιεύεται σήμερα, Δευτέρα (30/01/2017), στην «Εφημερίδα των Συντακτών», σε επίπεδο δυνητικής εκλογικής επιρροής ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται έως το 21% (18% τον Νοέμβριο), η Ν.Δ. έως το 33% (29%), η Χρυσή Αυγή έως το 8% (10%), η Δημοκρατική Συμπαράταξη έως το 14% (10%), το ΚΚΕ 12% (14%), το ΠΟΤΑΜΙ 8% (8%), οι ΑΝ.ΕΛΛ. 4% (5%), η Ενωση Κεντρώων έως το 7% (8%), η Λαϊκή Ενότητα έως το 4% (3%) και η Πλεύση Ελευθερίας έως το 7% (7%). Στο ερώτημα εάν επιθυμούν πρόωρες εκλογές μέσα στους επόμενους έξι μήνες, οι συμμετέχοντες απαντούν 56% «όχι», 38% «ναι» (μεγαλύτερο κατά έξι μονάδες από τον Δεκέμβριο) και 6% «Δ.Ξ./Δ.Α.».

efsyn_prorata_3001

Θα σταθούμε μόνο σε ένα ΠΟΤΑΜΙ 8%;;;;
Μάλιστα…. Τώρα …

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

50 Σχόλια

  1. Απλώς … ΚΟΥΝΙΑ που ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ …. ότι και να κάνετε συντρόφια, θα πέσει πολύ γέλιο όταν γίνουν εκλογές, και η ΝΔ με Ρουβά, Τατιάνα και Φουρθιώτη θα πάρει το 3ο το .. μακρύτερο!!!

  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΡΑ…..ΟΥΤΕ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ….
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ,ΝΑ ΑΝΑΜΟΧΛΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ ΤΑ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ—ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΕΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ…..ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ….ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ…….ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ…ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ….ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΡΑΤΑ??????

  3. δηλαδη εσεις που ψηφιζετε χα,τι περιμενετε αλλο να συμβει στην Ελλαδα,που δεν εχει συμβει ωστε να ανεβει το κομμα?Να κανει αποβαση ο Τουρκος?Δεν συμφωνω με καμια δημοσκοπηση επειδη εφοσον γινεται παραγγελια και καποιος πληρωνει παντα υπαρχει και το μεγειρεμα αλλα στην κοινωνια ζω,οχι σε γυαλα.Πότε δηλαδη πρεπει να ανεβει οχι απο το 8 στο 10 ή στο 12.αλλα στο 52 με ολα αυτα που γινονται τα τελευταια χρονια?….Τοσες αναμετρησεις και δεν ειχε εκρηκτικη ανοδο και οι εκλογικες αναμετρησεις ηταν αρκετες.Ας κανουν απολογισμο στο κομμα,τι εφταιξε,τι λαθη εκαναν,γιατι δεν κερδιζουν καινουριο πατριωτικο κοσμο,να αποβαλλουν ιδεολογικες σκιες του παρελθοντος και μετα μιλαμε αν το κομμα εχει δυναμικη αλλα ποτε θα μου πεις?οταν θα εχουν μεινει 2 εκατομμυρια γεροντια στη χωρα?Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι ΑΝ βγει τεταρτο κομμα,θα γυρισει παλι στο 0.5%.

  4. o ελληνας ψηφοφορος εκτος απο υψιστος τρομπας ειναι και οπαδος με την κακη εννοια. για να ανεβει η χα πρεπει να πεσει η νδ οχι ο συριζα. πρωτο κομμα η νδ και δευτερο κομμα η χα μου ακουγεται μεγαλο παραμυθι

  5. καλα, δινετε βαση σ αυτο το πραμα? αυτο δεν ειναι δημοσκοπηση ειναι επιρροη και καλα..αν εχει ο ποταμης 8, εγω θα γινω μαιμου να τρωω τις μπανανες απο τη μυτη

  6. ΚΑΛΕ ΑΝΤΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΑΤΩΝ!!!!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ!!!!!!!! ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!

  7. ΜΕ ΗΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟ Η Χ.Α ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  8. Τό θέμα δεν είναι το ποσοστό που θα πάρει ένα κόμμα, αλλά πόσο θα του δώσουν. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  9. Ενταξει αφου το γραφει η εφημεριδα των ΣΥΣΚΑΤΩΝ ετσι θα ειναι,ας μην ξεχναμε οτι εχουν και Γερμανικη χρηματοδοτηση,οποτε οτι πουν τα αφεντικα τους.ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παλιοπροδοτες.

  10. Παιδια, μονο Ενωση Κεντρωων. Ολους τους αλλους τους ειδατε

    1. Δεν μου λες ρε κόπρε. Το αφεντικό σου ο σκατός ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ συντηρεί το κομματίδιο όλες αυτές τις δεκαετίες ο ανεπάγγελτος;

    1. Σε εχει πονεσει το κωλαρακι μωρη αριστερη λινατσα που ερχεται ο εθνικισμος και ολο μεγαλωνει? Τραβα τωρα στους φιλους σου τους πακιστανους αναρχοαπλυτε βρωμιαρη να τους παρεις κανα τσι@@ουκι να συνελθεις αριστερο προβατο

  11. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙς ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙς ΣΤΑΣΕΙς,ΣΤΑ ΤΡΟΛΕΥ Κ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.
    ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟς ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ Χ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ Κ ΟΙ ΤΡΕΙς Κ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΑ 5ΕΥΡΑ ΓΙΑΕΞΕΤΑΣΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕς ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟς ΚΛΕΦΤΗ Κ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΙς 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕς ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥς ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥς ,ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΚΑΛΙΩΝ κα
    Νεα κομματα θα μπουν στην ΒΟΥΛΗ Κ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς
    Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ Κ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕς ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ Κ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ

  12. Την Ελλήνων συνέλευση Γιατί δεν την βαζετε την τρεμουν όλη

  13. Η δημοσκόπηση έγινε στο κωλόσπιτο του πουτάνας γιου, του Ψαρά, και της κοπρολάγνας της γυναίκας του, της Αντας.

  14. Ρε μαλάκα Μάκη, έχουμε και το ίδιο όνομα κιόλας…

    Αυτοί που κυβέρνησαν 40 χρόνια, που έκλεψαν τα ταμεία, που ξεπούλησαν & ισλαμοποίησαν την πατρίδα, που αυτοκτόνησαν χιλιάδες Έλληνες με το χρηματιστήριο, που κατέστρεψαν το μέλλον των παιδιών μας, που έκαναν περιουσίες από τις κλεψιές τους και έφεραν τον λογαριασμό σε μας, τι είναι βρε βλάκα? Δεν είναι εγκληματίες?

    Οι εκλογές έπρεπε να ήταν ονομαστικές ώστε ο κάθε μαλάκας που κάνει την μαλακία του, να πληρώνει και τον λογαριασμό. Τις δικές σας μαλακίες δυστυχώς τις πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε.

    Βλάκα ε βλάκα

  15. καλα ρε σας δουλευουν και τα κλεφτοπασοκια τωρα?? ειναι ποτε δυνατον με το τζεφρυ να πανε στο 10%??
    ξυπνατε ρεεεεε….στις εκλογες θα ψαχνουν να βρουν την ψηφο τους..ειναι για γελια η φωφη με το βλακα το τζεφρυ…Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 12-15% και τρεμουν και προσπαθουν με ψεματα και πορδες να παρουν ποσοστα…ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ….

  16. Η Χ.Α έχει αυτή τη στιγμή 11 με 12%. Δέχεται πόλεμο υποβάθμισης από το σύστημα παραπληροφόρησης και πλύσης εγκεφάλου αφού είναι το μόνο όπλο που έχουν για να την αντιμετωπίσουν. Η μεγάλη απάτη-νοθεία γίνετε τη βραδιά των εκλογών όπου η ιδιωτική εταιρία που διαχειρίζεται λογιστικά τους ψήφους των Ελλήνων χωρίς να υπόκειται σε κανένα έλεγχο για το ΑΛΑΘΗΤΟ και το ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ της διαδικασίας, χειρουργεί και προσαρμόζει τα ποσοστά κατά παραγγελία του συστήματος. Τελικά θα της δώσουν ένα 8.9% αντί για το 11-12% και θα μας πούν ότι ανέβηκε κιόλας.

    1. Ασχετε ουγκανε ΟΛΑ τα κομματα εχουν αντιπροσωπους στα εκλογικα τμηματα που καταμετρουν και καταγραφουν τις ψηφους ετσι ώστε να τις συγκρινουν με τα τελικα αποτελέσματα. Ετσι η νοθεια είναι ΑΔΥΝΑΤΗ.
      Αν γινεται νοθεια γιατι δεν βγαινει η ΧΑ να την καταγγειλει?

      1. Εσυ βλακα ανωνυμε φαε κουτοχορτο προβατο που πιστευεις οτι δεν γινονται νοθειες και ειναι ολα δικαια και σωστα βλακα…Και αν θες να γνωριζεις η Χ.Α την εχει καταγγειλει την νοθεια πολλες φορες αλλα τοσα ξερεις τοσα λες παλιο ηλιθιο προβατο αριστερε κατσαπλια.

  17. ΗΣΟΥΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΡΑΣ Κ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ…

  18. ΤΟ ΠΑΣΟΚ 14% , ΤΟ ΚΚΕ 12% , ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 8% ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΦΡΑΠΕΔΩΝ 7%

    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ

  19. ψηφιζα ΧΑ μεχρι τωρα, αλλα θα το ριξω πασοκ για να τρολαρω. Τους βαρεθηκα ολους

  20. ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Κ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ..Κ ΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Κ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ..ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ..ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΑ..Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΤΟΥ..

  21. ΜΑΚΗΣ μηπως μικρος σε γλενταγαν το πατοσιφωνο σου οι αναρχοαπλυτοι και τους κανεις τρελο κεφι

  22. ΑΠΟΡΩ ΠΩς ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 2-3%…..

  23. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Κ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ..ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΤΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ..ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ Κ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ..

    1. Ρε πρεζόνι αλβανιάρη άνοιξες λεξικό και πήρες τις λέξεις αμπάριζα; Γιορτάζετε τα Ίμια άλλη ημερομηνία σε άλλο μέρος και ούτε καν στο μνημείο πλέον (εκεί κυμάτιζαν οι κοκκινόμαυρες). Τρως ξύλο σε όλη την Ελλάδα.

      1. Βασικα αυτοι που τρωνε ξυλο καθε μερα σε ολη την Ελλαδα ειναι κατι αριστερο πακιστανακια σαν εσενα βρωμιαρη, Τουλαχιστον οι χρυσαυγιτες εκαναν εκδηλωση και τιμησαν τους ηρωες πεσοντες κα υστερα εκαναν πορεια στο υπουργειο Εθνικης Αμυνας…Δεν ειδα κανενα αλλο κομμα η εστω παραταξη να κανει τελετη μνημης για τους πεσοντες των Ιμιων…. Αλλα εννοια σου και η Χρυση Αυγη ερχεται και ολο μεγαλωνει παλιο κατσαπλια.

  24. Και η ΧΙΛΑΡΗ προηγείται ακόμη και σήμερα 10 μονάδες του ΤΡΑΜΠ…

  25. Ποια ΧΑ μόνο ο Κυριακος μπορεί να βγάλει τη χώρα απο την κρίση – πλέον μόνο πολιτικά και κοινωνικά αναλφάβητοι ψηφίζουν αυτό το μόρφωμα του Μιχαλολιακου και των Κασιδιαριδων! Η δημοσκόπηση είναι σωστή αλλα ρίχνει κατα πολύ τα ποσοστά της Νεας Δημοκρατιας που παει για αυτοδυναμία

    1. ελα ρε μαλακα πες μου οτι κανεις πλακα. αν κανεις τοτε καλο το αστειο σου. αν ομως δεν κανεις τοτε πρεπει να πας επειγοντως σε γιατρο. ειναι πολυ σοβαρη η κατασταση σου.

  26. Η ΧΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
    ΕΝΑ ΥΠΟΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΗΛΠΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

    1. Κοψε τα ληγμενα αριστερο καροτο,βλαπτουν σοβαρα τον ποντικοεγκεφαλο σου.

    2. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ 16%. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΝΤΙΑ. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

      1. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η ΧΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 7%
        ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ.

      2. ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,
        ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΗΤΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ.Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΜΕΝΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΑΖΙ, ΙΣΩΣ ΞΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΤΟΣΑ ΤΑΞΙΔΙΑ…
        Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ…. ΒΛΑΚΕΣ!!!!! ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ

    3. σαμπως το χεις διαβασει το προγραμμα? η χα εχει απ ολα γι αυτο δεν της δινουν βημα γιατι φοβουνται οτι θα εκτιναχτει..αυτη τη στιγμη εχει 10% στανταρ και εξαρταται απο τις εξελιξεις αν θα ανεβει κι αλλο

  27. Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΣΤΟ 11 ΜΕ 12%ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΊΣ ΑΝΟΔΙΚΈΣ ΤΆΣΕΙΣ ! ! ! . . . ΑΥΤΉ ΠΑΊΖΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΠΗΡΑΓΜΈΝΗ ΔΗΜΟΣΚΌΠΗΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΊ . . . ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΤΟ ΠΟΤΆΜΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΈΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΆ, ΟΎΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ…

  28. ΟΙ ΔΑΓΚΕΣ ΨΟΦΙΣΑΝ , ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΝΑ ΞΕΨΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ . ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΙΣΑ ΜΕ 4,2%

  29. Με τόσα που έχουν γίνει η ομάδα δεν τραβάει δυστυχώς. Η Χ.Α. έπρεπε με τις παρούσες συνθήκες να είναι παγιωμένη στο 13-15%. Με ανησυχεί ότι ο Λιας δεν εμφανίζεται παρά ελάχιστα πλέον. Οι ανησυχίες του Χίου ήταν δίκαιες και απ’ οσο ακούω κι άλλα παιδιά που βγαίνουν στις εκπομπές που είναι ή υπήρξαν ψηφοφόροι, έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Σοβαρό πατριωτικό κόμμα δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Τζάμπα παιδεύεσαι Στέφανε, σε αυτή τη χώρα κατοικούν μόνο πρόεδροι, παρτάκηδες και ραγιάδες.

  30. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ

  31. Ειναι προφανές οτι δημοσκοπισης τέτοιου είδους ειναι καραστημενες,και αδυνατο έστω και να σχολιασο,στο τέλος ξηριζουν το γαμπρό.

  32. ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ….
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΦΩΦΗ……. ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΦΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΧΑ,ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΑΝΤΩΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΔΕΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…..

    ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Κ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΤΛΠ.

  33. Αν η ΧΑ βγει τεταρτο κομμα, τοτε να ξερεται οτι θα χει αρχισει και η εξοδος απο τη βουλη

  34. Ρε λετε να το ριξουμε Πασοκ? Σοβαρα μιλαω. Οι αλλοι ολοι ειναι για πεταμα

    1. Traba φουνταρε καλυτερα τρολακι αριστερο.

  35. παΛΙ ΑΠΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΛΕΣ ΚΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ!!

Comments are closed.