ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Τα βρήκαν σε όλα ΚΟΥΛΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ! Το παιχνίδι είναι στημένο!

Κοινοποίηση:
mitsotakistsipras_601_355

Την είδηση μεταδίδει ο

Βηματοδότης και έχει την σημασία της. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στην πρόσφατη γνωστή συνάντηση που είχαν ο Αλ. Τσίπρας και ο Κυρ. Μητσοτάκης για το Κυπριακό, το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι… εκλογές.
Όπως μάλιστα σημειώνει, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ευθέως από τον Πρωθυπουργό να διεξάγει το συντομότερο εκλογές και όταν ο κ. Τσίπρας του είπε ότι γνωρίζει πως αυτό είναι το πάγιο αίτημα της ΝΔ αλλά δεν είναι στην ατζέντα του οι εκλογές, τότε επετεύχθη μια πρώτη συμφωνία ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να δεσμευθεί ότι οι εκλογές, όποτε αυτές και να διεξαχθούν, να γίνουν με σταυρό προτίμησης και ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε γι’ αυτό.

Το ερώτημα, γράφει ο Βηματοδότης, είναι γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν επέμενε στον καθορισμό ημερομηνίας εκλογών αλλά στη διεξαγωγή τους με σταυρό προτίμησης. Η απάντηση είναι ότι με αυτόν τον τρόπο νομίζει ότι θα πετύχει ανανέωση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και θα απαλλαγεί από ορισμένα βαρίδια του παρελθόντος.

πηγη: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. και τα δυο μπουγατσομαχαιρα μυτες τα βρηκαν? και που ειδατε να μαλωνουν τα μπουγατσομαχαιρα μεταξυ τους?
    και ο νοον νοητω ρε γαμω τους ηληθιους νεοδημοκρατες και τους αρχιηληθιους αριστερους

  2. Μα ο σταυρός προτίμησης ούτως ή άλλως είναι νόμος του κράτους. Αυτή η λεγόμενη σίγουρη πηγή είναι μπούρδες κουραφέξαλα. Κάποιος μαλάκας δημοσιογράφος έπρεπε να γεμίσει την σελίδα και οραματίστηκε ΄την συζήτηση αυτή. Μασάει ρε φίλε η κατσίκα ταραμά?

  3. ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ……..??? ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ………………………….

  4. Τι να βρουν οι μαριονετες ρε παιδια ; Αυτοι εντολες παιρνουν και υλοποιουν .
    Και θα συνεχισουν μεχρι ο κοσμος τους πεταξει εξω απο το κυνοβουλιο . Μεχρι τοτε απλα κοιτατε τους και πληρωστε τους να σας πηδανε ποτε ο ενας ποτε ο αλλος και ενιοτε μαζι .

  5. Ο μασόνος τα βρήκε με τον μασόνο…ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ!!!!

  6. ΚΟΥΛΗΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ! Το παιχνίδι είναι στημένο!
    Πολυ σωστα !!!! Και τωρα νατην -φατην που ελεγε κι ο Χαρρυ Κλυν σε μια παλια διαφημιση

  7. Ε στο τέλος θα μας πείτε οτι θα κάνουν και οικουμενική..

  8. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΣΑΝ ΗΡΩΑΣ!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ , ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ , ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ,ΟΛΟΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΙΔΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΜΟΝΟΝ
    ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Comments are closed.