Ένα σύνολο του οίκου Ralph Lauren σε ανοιχτό μπλε χρώμα επέλεξε τελικώς νέα πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, για τις εκδηλώσεις της Ημέρας της Ορκωμοσίας.
Το πρώην μοντέλο συνδύασε το γαλάζιο φόρεμά της και το ιδίου χρώματος σακάκι τύπου μπολερό με γάντια και γόβες, εμφάνιση που οδήγησε σε συγκρίσεις με την εκλιπούσα πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζάκι Κένεντι.

Τις προηγούμενες ημέρες, αρκετοί σχεδιαστές, μεταξύ των οποίων οι Τομ Φορντ και Μαρκ Τζέικομπς, δήλωσαν δημοσίως ότι δεν θα «ντύσουν» τη νέα πρώτη κυρία, καθώς αντιτίθενται στην εκλογή του συζύγου της στον προεδρικό θώκο.

Τελικώς, τα ρούχα σχεδίασε ο Ραλφ Λόρεν, ο οποίος «έντυσε» επίσης τη Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Για κάποια media η εμφάνιση της είναι επιτυχημένη, για άλλους κάπως δυσοίωνη γιατί τους θυμίζει το μοιραίο, ροζ ταγέρ που φορούσε την ημέρα της δολοφονίας του JFK στο Ντάλας το 1963. Άλλοι πάλι όχι.
Η Μελάνια Τραμπ πάντως μιλάει με τις επιλογές της και δείχνει τις προθέσεις της να διεκδικήσει μια θέση στο πάνθεον των style icon της Αμερικής.






