O Τσώρτσιλ είπε κάποτε ότι «τη Γερμανία πρέπει κάθε 50 χρόνια να τη βομβαρδίζουμε»…
Φαίνεται ότι Τραμπ και Πούτιν διάλεξαν άλλους τρόπους για να την εξαφανίσουν και να την τελειώσουν!!!
Οι πρώτες αποφάσεις του Τραμπ
- Αύξηση του φόρου εισαγωγής γερμανικών προιόντων κατά 35%, την ίδια στιγμή που ο Πούτιν πραγματοποιεί σταθερά πατήματα στην Κύπρο, με στόχο να ελέγξει και να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό πλούτο της, αφήνοντας στο περιθώριο τη Γερμανική παρουσία.
- Κανένα προνόμιο όσον αφορά τους αγωγούς μεταφοράς φυσικού αερίου και πετρελαίου δεν έχει εξασφαλίσει πλέον η Γερμανική κυβέρνηση, η οποία με την πολιτική που ακολουθεί όσον αφορά την Ελλάδα, χάνει ψηφοφόρους από τους Έλληνες ομογενείς, αλλά και τους Τούρκους, οι οποίοι στηρίζουν Ερντογάν (οι σχέσεις του με την Μέρκελ άλλαξαν λόγω Πούτιν) και λίγο πολύ ξεπερνούν τα 5εκ. πολίτες.
Λίγα τα ψωμιά της Μέρκελ – Παραπαίουν οι Γερμανικές τράπεζες
- Λίγο πριν την εκλογική φθινοπωρινή αναμέτρηση, τα ψωμιά της Γερμανίδας Καγκελαρίου, δείχνουν να λιγοστεύουν και από την ενδεχόμενη άνοδο στη Γαλλία των ακροδεξιών της Μαρί Λεπέν, όπως και των Ολλανδών εθνικιστών που θα αναμετρηθούν εκλογικά, πριν την Γερμανική προσφυγή στις κάλπες…
- Δύο συμμαχικά προπύργια φαίνονται ότι χάνονται, προσθέτοντας στην στρατηγική εξόδου του Σόιμπλε περαιτέρω προβλήματα…
- Οι Γερμανικές τράπεζες ήδη παραπαίουν, κυρίως όμως η φούσκα της DEUTSCHE BANK, που όταν σκάσει, θα δημιουργήσει ένα χρηματιστηριακό πτωτικό κλίμα και παγκόσμιες αναταράξεις.
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ «ΤΥΦΛΟΙ» ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ???
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, έκαναν σαφή ορισμένα πραγματικά πρωτοφανή πράγματα για Αμερικανό πρόεδρο.
Πρώτο και καλύτερο, εγκωμίασε το βρετανικό Brexit σαν μια σωστή πράξη εναντίον του γερμανικού οικονομικού απολυταρχισμού.
Δεύτερο, επιτέθηκε ανοιχτά εναντίον των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών που είναι ο βασικός κορμός της γερμανικής οικονομίας, αποδίδοντας σε αυτές τα αμερικανικά οικονομικά ελλείμματα και προανήγγειλε βαριές κυρώσεις.
Τρίτο, ξεκαθάρισε ότι είναι κάθετα εναντίον της ισλαμικής εισβολή στην Ευρώπη και όχι μόνο και αυτών που την κατευθύνουν για την καταστροφή των κοινωνιών που υφίστανται αυτή την εισβολή.
Τέταρτο, εμφανίστηκε αποφασισμένος να στέλλει τον λογαριασμό του ΝΑΤΟ που μέχρι σήμερα το πλήρωναν αδρά οι ΗΠΑ, σε εκείνες τιε ευρωπαϊκές χώρες που το χρησιμοποιούν «δωρεάν» για τα δικά τους συμφέροντα ενάντια της Ρωσίας.
Και τέταρτο, έριξε ουσιαστικές γέφυρες προς την Μόσχα δίνοντας καίριο χτύπημα στην ψυχροπολεμική πολιτική των Βρυξελών και του Βερολίνου που συνεχίζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Τέλος δεν δίστασε να επιτεθεί ανοιχτά και κατά του δημοσιογραφικού κατεστημένου που έχει «λυσσάξει» εναντίον του με σωρεία ψευδών ειδήσεων, κηρύττοντας του πραγματικό πόλεμο.
Μετά από όλα αυτά, εμείς εδώ στην γερμανοκρατούμενη κατοχική χώρα τι πρέπει να κάνουμε ?
Θα παραμένουμε έρμαια των γερμανοτσολιάδων που το μόνο που είναι ικανοί είναι να καταστρέφουν τον ελληνισμό ?
Την εποχή που όλα αλλάζουν και μεγάλες δυνάμεις στρέφονται κατά του Βερολίνου, εμείς θα παραμείνουμε υποτελείς στον Σόιμπλε, αυτού του Γερμανού με τις καταστροφικές εμμονές που θυμίζουν την γερμανική γκεστάπο ?
Αν ακόμα σε αυτή την χώρα υπάρχουν άνθρωποι με ουσία στο εγκέφαλο τους, θα διακρίνουν ότι επέρχονται τεράστιες γεωπολιτικές και γεωοικονομικές αλλαγές.
Εμείς θα μείνουμε έξω από αυτές και θα αφήσουμε τις ευκαιρίες να φύγουν και αυτή την καταρρέουσα Ευρωπαϊκή Ένωση να κάψει ότι ακόμα απέμεινε από την Ελλάδα ? Θα τους επιτρέψουμε σε αυτή την τελική φάση να πάρουν όλες τις περιουσίες των Ελλήνων και να κατακλέψουν τους ενεργειακούς θησαυρούς της χώρας μας ???
Ελπίζω Όχι!.
Ο Ντόναλντ Τραμπ… Ξεβρακώνει τη Μέρκελ! Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το μέσον…
«Εξόχως καταστροφικό λάθος» ήταν το άνοιγμα των συνόρων της Γερμανίας κατά την προσφυγική κρίση. Η Γερμανία άφησε «όλους αυτούς τους ανθρώπους» να μπουν στη χώρα, ανεξάρτητα από το πού προέρχονται. «Γνωρίζετε ότι αγαπώ τη Γερμανία, διότι ο πατέρας μου κατάγεται από την Γερμανία και δεν θα ήθελα να βρεθώ σε αυτήν την θέση». Γι αυτό και οι ΗΠΑ θα ακολουθήσουν μια πολιτική ασφαλών συνόρων από την πρώτη μέρα της ανάληψη της προεδρίας από αυτόν, τόνισε.
Το να αφήσει όλους αυτούς του παράνομους στη χώρα «ήταν ένα τεράστιο λάθος». Η Γερμανία πήρε «μια σαφή ιδέα» για τις συνέπειές του από την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου με τους 12 νεκρούς. Αντί να δεχτεί πρόσφυγες στο έδαφός της θα ήταν προτιμότερο να είχε δραστηριοποιηθεί περισσότερο για τη δημιουργία ζωνών ασφαλείας στη Συρία.
«Οι χώρες του Κόλπου θα έπρεπε να πληρώσουν γι΄αυτό, αφού σε τελευταία ανάλυση έχουν τόσα λεφτά όσο κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει τη προεδρία των ΗΠΑ την Παρασκευή, σε κοινή συνέντευξή του στη γερμανική Bild και τους αμερικανικούς Times. Πρόσθεσε πάντως ότι είχε πάντα «μεγάλο σεβασμό» για τη καγκελάριο Μέκελ, αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό θετικό το οποίο είπε για την Γερμανία. Ολα τα άλλα μπορούν χαρακτηρισθούν ως λεκτικά χαστούκια παρατηρεί η Deutsche Welle.
Η γερμανική προσφυγική πολιτική ήταν εκείνη η οποία οδήγησε στην έξοδο της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση, κατά τον Ντόναλντ Τραμπ. «Εάν δεν εξαναγκαζόταν να δεχτεί όλους αυτούς τους πρόσφυγες, τόσο πολλούς, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγεται αυτό, δεν θα είχε γίνει το Brexit. «Οι πολίτες, οι χώρες επιθυμούν να διατηρήσουν την ταυτότητά τους, η Μ. Βρετανία ήθελε (να διατηρήσει) την δική της. Οι πολίτες δεν θέλουν να έλθουν άλλοι στη χώρα τους και να την καταστρέψουν». Η έξοδος, μάλιστα της Μ. Βρετανίας θα αποδειχτεί ότι ήταν μια «θαυμάσια υπόθεση».
«Κοιτάξτε την Ευρωπαϊκή Ενωση, αυτή είναι (στην ουσία) η Γερμανία. Κατά βάση η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι το μέσον για την επίτευξη του στόχου της Γερμανίας. Γι αυτό θεωρώ ότι ήταν έξυπνο από μέρους της Μ. Βρετανίας να αποχωρήσει» πρόσθεσε στην συνέντευξή του ο Τραμπ, ο οποίος είπε, επισης, ότι πιστεύει πως το πρότυπο της Μ. Βρετανίας θα το ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Πάντως για τις ΗΠΑ δεν παίζει κανέναν ρόλο το εάν η ΕΕ είναι ενωμένη ή διχασμένη. «Ποτέ δεν πίστεψα ότι έχει κάποια σημασία. Κοιτάξτε, η ΕΕ δημιουργήθηκε εν μέρει για να χτυπήσει το εμπόριο των ΗΠΑ, έτσι δεν είναι; Επομένως το ίδιο μου κάνει εάν είναι διχασμένη ή ενωμένη, για μένα αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο».
Ο Τράμπ απείλησε επίσης τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με υψηλές δασμολογικές κυρώσεις, εάν παράγει αυτοκίνητα στο γειτονικό Μεξικό και όχι στις ΗΠΑ. «Θα έλεγα στην BMW, εάν κατασκευάζετε ένα εργοστάσιο στο Μεξικό και θέλετε να πουλήσετε αυτοκίνητα στις ΗΠΑ χωρίς να καταβάλετε φόρο 35%, τότε ξεχάστε το» απάντησε ο Τράμπ στο ερώτημα για το πως σχολιάζει την πρόθεση της αυτοκινητοβιομηχανίας του Μονάχου να κατασκευάσει εργοστάσιο στο Μεξικό το 2019. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να κατασκευάσουν το εργοστάσιο τους στις ΗΠΑ» διευκρίνισε.
Εκτός τούτων ο Τραμπ επέκρινε τις εμπορικές σχέσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών και των αμερικανικών αυτοκινητοβιομηχανιών ως μονόπλευρες: «Εάν κάποιος περπατά στην 5η λεωφόρο θα διαπιστώσει ότι όλοι έχουν μια Μερτσέντες μπροστά στο σπίτι τους, έτσι δεν είναι; Το γεγονός είναι ότι κάνατε αθέμιτο ανταγωνισμό απέναντι στις ΗΠΑ» είπε επικριτικά για τους Γερμανούς. Πρόσθεσε δε ότι είναι υπέρμαχος του ελευθέρου εμπορίου, αλλά θα πρέπει να είναι ένα έξυπνο εμπόριο για να μπορεί να λέγεται θεμιτό.
Ο φίλος με το ψευδώνυμο Jim τα είπε όλα πολύ εύστοχα και τα προσυπογράφω όλα, θέλω μόνο να συμπληρώσω ότι εάν ο Νεοέλληνας δεν ξανανακαλύψει την δουλειά -γιατί όλοι θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι ή να έχουν κάποιο μαγαζάκι και να τ’αρπάζουν εύκολα και γρήγορα- και δεν βάλει το δηνιουργικό του πνεύμα ξανά σε λειτουργία, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα καθώς μια ζωή θα γκρινιάζουμε και θα κατηγορούμε όλους τους άλλους ενώ στην ουσία φταίμε εμείς οι ίδιοι. Αλλά τι να πει κανείς στην χώρα αυτή είμαστε αλλεργικοί στην αυτοκριτική και χουβαρντάδες στην κριτική που κάνουμε σ’όλους τους άλλους. Καλημέρα σας…
παραμυθια της χαλιμας
ΑΓΓΛΊΑ – ΗΠΑ – ΡΩΣΊΑ οπως περιπου πριν καμια 50αρια χρονια, συμμαχησαν και εξολόθρευσαν την ναζιστική ΓΕΡΜΑΝΙΑ του ψυχοπαθει Χιτλερ φέρνοντας την απελευθέρωση των κατειλημμένων Ευρωπαϊκών Εθνών / Κρατων απο τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ έτσι και τωρα ξανά επιστροφή στην ιστορια, έτσι με Ευχές των ιδίων συμμάχων οι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ σημερα και αυτη τη στιγμή που μιλαμε, ειναι ενα βήμα πριν την αυτοδυναμία… κρατηστε το… !!! έτσι και αλλιως τα γραπτά μενουν !!!
ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ..ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ Ο ΣΟΡΡΟΣ Κ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ..Τ ΑΚΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ;ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ..
Στο φίλο που λέει ότι μας ανάγκασαν οι Γερμανοί να κλείσουμε τις βαριές βιομηχανίες μας, ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω διότι πιστεύω ότι εάν είχαμε Ελληλνόψυχες κυβερνήσεις δεν θα δέχονταν ποτέ να κλείσουν, γιατί θα ήταν τα δυνατό χαρτί μας, όπως οι ΄Ελληνες θα ζούσαν εδώ, και όχι σε άλλες χώρες όπως και στην Γερμανία.
Δυστυχως ο ελληνας παντα αφελης ηταν. Μην κανετε ονειρα απατηλα, Οι ριζες του τραμπ ειναι γερμανικες, αν προσεξτε και τα χαρακτηριστικα του ειναι γερμανικα. Αυτα που λεει τα λεει ταχαμου ταχαμου, γιατι καποιοι αγγλοι δημοσιογραφοι στην αμερικη ειπαν οτι λογω καταγωγης ισως συμμαχησει κρυφα με τη γερμανια. Το θεμα με τη φολκσβαγκεν εχει κλεισει , θα δειτε οτι με τη γερμανια η αμερικη θα μεινει μελι γαλα για πολλους λογους..
Στα χαρτιά δεν τελείωσε ο ΒΠΠ για την Γερμανία. Η Ρωσία ποτέ δεν υπόγραψε ειρήνη με την Γερμανία μετα το ΒΠΠ, αν θέλει την βομβαρδίζει, βλέπανε 50 χρόνια μπροστά οι Ρώσοι.
Ο Πούτιν έχει το 40% των ομολόγων της Γερμανίας. Έτσι και τα ρίξει στην αγορά, πάει περίπατο η οικονομία της Γερμανίας. Ο δε Τραμπ ζητάει τα πρόστιμα της VolksWagen. Να δούμε τότε τι θα πει ο σακάτης.
Παιδιά δε φταίνε οι Γερμανοί,εμείς φταίμε που η πιο βαριά βιομηχανία που έχουμε είναι τα σουβλατζίδικα.Αυτή είναι η παραγωγή μας.Greek gyros και Greek Feta.Ας είχαμε μια αυτοκινητοβιομηχανία μυαλά υπάρχουν δόξα το Θεό,μηχανικούς έχουμε και αριστούχους.Δε μετράει ο πληθυσμός της χώρας.Η Ινδία είναι σχεδόν 1.5 δις και μόνο στο χάρτη υπάρχει.Σέβονται το χρήμα.Τον πλούτο,την ευημερία.Είχαμε όλα τα εφόδια να είμαστε ένα πλούσιο κράτος και καταντήσαμε Νιγηρία.Ας προσέχαμε όλοι με τους πολιτικούς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια.
Οι Γερμανοι μας αναγκασαν να κλεισουμε τις βαριες βιομηχανιες λογω του Ευρωπαικου «ανταγωνισμου».Μεχρι τοτε ειχαμε φτιαξει μεχρι ΚΑΙ αυτοκινητα σε πειραματικα σταδια.
ΟΙ Γερμανοι φιλος δεν αφησαν ποτε την Ελλαδα να αποκτησει βιομηχανια … Μαλιστα εκλεισαν και οσες ειχαμε …
Μπορεί να μη γουστάρετε τον Μιχαλολιάκο, αλλά Ο,ΤΙ έχει πει και όποιον πολιτικό έχει υποστηρίξει του έχει βγει.
O Τσώρτσιλ είπε κάποτε ότι «τη Γερμανία πρέπει κάθε 50 χρόνια να τη βομβαρδίζουμε»…
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η φράση του Τσώρτσιλ ήταν: «τη Γερμανία πρέπει κάθε 50 χρόνια να τη βομβαρδίζουμε – ΔΕΝ έχει σημασία το γιατί – ξέρουν αυτοί! «
Εγκω Προσφυγκα,αγκαπαει Μεργκελ αγκαπαει Αλεκσης,πσηφιζει Αλεκςις συνεκεια,φαω Ελλαντα μια μερα…
Και ο ναζιστής το χαβά του. Μυαλό αμοιβάδας.
Ετσι ςιναι ρε παιδια με τους παλιογερμαναραδες μας κανουν και κουμαντο…βεντεζου μας καταστρεψαν πρωτα με τον πολεμο μετα με τα κατοχικα δανεια και τωρα ξανα με το μαλακα το γκολουμ(ο σοιμπλας) στα τσακιδια να πανε…τραμπ να τους πας κορνα….