Θρίλερ στον Αγιο Δημήτριο!!! ΒΡΕΘΗΚΕ πτώμα τυλιγμένο σε κουβέρτα μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trush2

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο εύρημα βρέθηκαν οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Αγίου Δημητρίου, όταν σε κάδο απορριμμάτων βρήκαν ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η σορός που ανήκε σε άνδρα ήταν τυλιγμένη σε κουβέρτα, δεμένη σε καλώδιο και μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ.

trush3

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για το πτώμα ενός λευκού άνδρα, ηλικίας περίπου 45-50 ετών, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Το πτώμα βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αλέξανδρου Παπαναστασίου και Ηροδότου, στα σύνορα Αγίου Δημητρίου – Δάφνης.

trush1

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο αν ανήκει σε Έλληνα ή αλλοδαπό.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο κάδος στον οποίο βρέθηκε το πτώμα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 20 μέτρων από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και περίπου 50 μέτρων από το σταθμό του Μετρό.

trush2

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο της περιοχής που μίλησε στο protothema.gr, όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα σήμερα. Τότε οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα πέρασαν από το σημείο με το όχημα του δήμου. Επιχειρώντας οι δύο που αποτελούσαν το συνεργείο, να σηκώσουν τον κάδο, διαπίστωσαν πως ήταν πολύ βαρύς. Έτσι, φώναξαν για βοήθεια και τον οδηγό του οχήματος. Κατορθώνοντας τελικά και οι τρεις να τον σηκώσουν και προσπαθώντας να τον τοποθετήσουν στο όχημα ώστε να αδειάσει, ο κάδος αναποδογύρισε και είδαν ένα «μεγάλο αντικείμενο», που τους φάνηκε για πτώμα, ώστε κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Όπως δήλωσαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, το πτώμα ήταν τυλιγμένο με «πλαστικό αντικείμενο», πιθανότατα ένα σλίπινγκ μπαγκ, και περιτυλιγμένο από πάνω με καλώδια και σύρμα.

Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της ΕΛΑΣ.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: