Η αστυνομία του Clearwater της Φλόριντα, ανακοίνωσε την Πέμπτη τη σύλληψη- ενός 16χρονου ο οποίος μαχαίρωσε έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή «είχε μια δύσκολη μέρα» και «απλά ήθελε να σκοτώσει το πρώτο πρόσωπο που θα έβλεπε,» αναφέρει το κανάλι WFTS-TV.
Ο Mychal King παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον 22χρονο Jason Taylor Paul χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος το βράδυ της 6ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Paul μαχαιρώθηκε πολλές φορές, ενώ επέστρεφε με το ποδήλατό του στο σπίτι του από την εργασία του.
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Clearwater Anthony Holloway, δήλωσε ότι δεν ούτε θέμα ληστείας ούτε θέμα ναρκωτικών εμπλέκεται στο περιστατικό. «Αυτή ήταν ένα πολύ παράλογο έγκλημα», πρόσθεσε.
Η μητέρα του Paul, Renee Langfritz, χαρακτήρισε τον δολοφόνο του γιου της «δειλό».
«Αυτός ο δειλός, πραγματικά είναι ένας δειλός, ο οποίος θα άφηνε ένα νεαρό αθώο άνθρωπο να πεθάνει μόνος στο σκοτάδι στη μέση του δρόμου, πρέπει να συλληφθεί», είπε πριν από τη σύλληψη του δολοφόνου.
Ο King σύμφωνα με την αστυνομία, έχει μια μακρά εγκληματική ιστορία, με δολοφονία στο ιστορικό του.
Πηγή : ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ






