ΝΕΚΡΟΣ από πυροβολισμό Επικεφαλής Τμήματος του Ρωσικού ΥπΕξ! Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
russia

Νεκρός από πυροβολισμό επικεφαλής τμήματος του ρωσικού ΥπΕξ

Νεκρός από πυροβολισμό φέρεται να έχει βρεθεί σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο επικεφαλής ενός τμήματος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών στη Μόσχα.

Λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε στη Μόσχα, ένας επικεφαλής τμήματος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών. Το γεγονός έρχεται την ίδια μέρα που στη Μόσχα αναμένεται να διεξαχθεί τριμερής συνάντηση Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας για τις εξελίξεις στη Συρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΥΠΕΥΘΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

  2. τι θα γινει με αυτους τους ρωσους ολο αποτυχιες . απο τον ναπολεοντα εχασε την μαχη , απο τους κομμουνιστες εχασε , απο τους τουρκους , απο τους ιαπωνες , απο την δυση ειχε πεσει για υπνο στην σερβια , απο το αφγανισταν , απο τους γερμανους ευτυχως που ηταν ο σταλιν . απο τους τζιχαντικες τα βρισκει σκουρα , οι τουρκοι σημερα κανουν τον κοντο οτι γουσταρουν , η ορθοδοξη ρουμανια τους εχει γραμμενους ,η βουλγαρια το ιδιο , στην ελλαδα οι ευρωπαιοι αλωνιζουν ,στην κυπρο το ιδιο . μηπως πρεπει να γινει η αρκουδα και λιγο λιονταρι ?

    1. Μήπως πίνεις ληγμένα εκεί στο Αρκάνσας της ορεινής Ναυπακτίας ?

  3. Η Ρωσσία είναι μόνη εναντίον όλων. Έχει καταφέρει να ανατρέψει τα σχέδια της Δύσης στη Μέση Ανατολή ταπεινώνοντας τη μέχρι πρότεινος υπέρδύναμη Αμερική σε υποχώρηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν την αγγίζει αλλά ο πόλεμος που κάνει η Ρωσσία κατά της τρομοκρατίας έχει το τίμημά της τόσο σε στρατιωτικό προσωπικό όσο και σε πολίτες απο τζιχαντιστές που δρούν ατομικά και με πούστικο τρόπο σκοτώνουν αθώους. Όταν εξοργίσεις την αρκούδα όμως κανείς δε σε σώζει. Ο Πούτιν λειτουργεί με σύνεση και υπομονή και δε θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Θα εμπλακεί σε αυτόν αφού πρώτα θα έχει κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ. Όλοι εσείς οι πολεμοχαρείς να δώ τότε που θα τρέχετε να κρυφτήτε και θα παρακαλάτε να μην είχε γίνει. Μέχρι τότε κρατήστε τα σύνορα ανοικτά για να μπούν και άλλοι τζιχαντιστές στην Ελλάδα αλλά όταν γίνει το μπαμ πρώτα εσάς θα πετσοκόψουν.

  4. Μόλις πριν λίγες μέρες τα αμερικανοεβραίικα μέσα έβγαλαν τον Πούτιν τον ισχυρότερο άντρα του πλανήτη… Που του τον έχουν κάνει σαν ζάντα φορτηγού! ΧΑΧΑΧΑ

  5. αρχιζει κ μετραει πτωματα ο…. σωτηρας-Πουτιν…

    ναζνταροβια.

    «ξυπνα Ραγια κ παραδειγματισου απο τον τουρκο εθνικιστη/πατριωτη!!!

  6. Τσαμπα μαγκας εισαι putin ο ερντογαν πιο μαγκας ειναι απο σε να σε ριξαν jet και δεν εκανες τιπουα τωρα σκοτωσαν τον πρεσβη παλι τιποτα δεν εκανες αν και πισω απο τιν δολοφονια μπορει να κρυβεται η csi

  7. ΚΟΝΤΕ ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ‘ΦΙΛΙΕΣ’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.

Comments are closed.