ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Αυτή είναι η …συνεισφορά του Ισλάμ στον πολιτισμό (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
ISLAM_-_Islam-women

Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Δείτε τι έρχεται15202701_567181973484548_9112880429152267934_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ

  2. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει το ΙΣΛΑΜ και τι πολιτισμό εκπροσωπεί. Εδώ είναι Ελλάδα και Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία. Αν σκοπεύετε να μας τουμπαρετε με χριστιανικά στοιχεία τύπου «γυρνάς και το άλλο μάγουλο» και «αγάπα τον εχθρό σου» είστε γελασμένοι. Ο Χριστός μας θέλει «στρατιώτες», κι ο στρατιώτης την εποχή του πολέμου λειτουργέι με το ένστικτο… όπως λειτουργεί το ζώο. Μη περιμένετε να βρείτε καμμιά αγέλη με χριστιανικά πρόβατα εδώ, δεν θα είναι εύκολη η λεία σας.

  3. ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝ.ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΕΣΕΝΑ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΓΕΝΝ.ΟΡΓΑΝΩΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΝΗΜΙΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΝΑΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

  4. ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

    1. Χαχαχαχα!!! Και μετά ξύπνησες; Όλες οι θρησκείες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αφορμή για πολέμους και φόνους απο τον κάθε ψυχοπαθή, οι χριστιανικές γραφές όμως δεν αναφέρουν πουθενά ότι έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις ζωή και να γίνεις τιμωρός των αμαρτωλών, αντίθετα με το σχιζοφρενικό κοράνι, αντιπρόσωπος του Χριστιανισμού είναι ο Χριστός που δίδαξε την αγάπη και όχι ένας κακοποιός παιδεραστής. Τώρα αν οι Παπικοί εκμεταλλεύτηκαν την δύναμη της θρησκείας και σφάξανε μουσουλμάνους τον μεσαίωνα δεν βαραίνει και δεν αφορά τους αληθινούς χριστιανούς. Μην ακούμε και αηδίες ότι το ισλάμ εξέλιξε τις επιστήμες και διέσωσε τα αρχαία. Ένα άλλο δείγμα της μαλακίας σου είναι ότι ταυτίζεις τον μεσαίωνα με την σύγχρονη εποχή, ο μεσαίωνας ήταν στο σύνολο του μια ψυχεδέλικη εποχή με πολλά ευτράπελα κατακριτέα. Αναμούχλεψε εσύ τον Μεσαίωνα και τον Χόμο Νεάτερνταλ τον ίδιο για βρείς δικαιολογίες για το παρόν.

Comments are closed.