ZΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ- ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    4

    Eπεισόδια ανάμεσα σε

    αντεξουσιαστές και ΜΑΤ σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή των προσφυγικών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής πέρασε από το σημείο για να φτάσει στο κτήριο του Εφετείου όπου διεξάγεται η δίκη της ΧΑ.

    Ακολούθησε πετροπόλεμος αντεξουσιαστών που πραγματοποιούσαν περιφρούρηση σε κτήρια των προσφυγικών που έχουν καταληφθεί με άνδρες των ΜΑΤ που χρησιμοποίησαν βόμβες κρότου-λάμψης για να απωθήσουν τους νεαρούς.

    2 epeisodia epeisodia epeisodia epeisodia 1

    Αντεξουσιαστές, μάλιστα, είχαν ανέβει στις ταράτσες των κτηρίων και πετούσαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Από τα επεισόδια σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.

    episodiai-prosfigika3

    H αστυνομία κατά την διάρκεια των επεισοδίων προχώρησε σε 11 προσαγωγές και δύο συλλήψεις.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΣ

    2. Κάπου στον ορίζοντα ακούγεται ο ήχος της ερπύστριας..η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει..καπου θα γίνει το μπαμ..Να το θυμασται αυτό.
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
      ΖΗΤΩ ΣΤΡΑΤΟΣ
      ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ

    3. σκοτωστε επιτελους αυτα τα παρασιτα-τσογλανια να ησυχασουμε.

    4. Η Χρυση Αυγη φαινεται εχει εκρηκτικη ανοδο και ο συριζα καταρεει κυριολεκτικα εξαιτειας της συντηρητικης νεοφιλελευθερης πολιτικης των μνημονιων που εφαρμοζει. Φοβουνται τυχον ατυχημα για την δευτερη θεση των εκλογων.Για αυτο οπως θα δειτε , ηδη απο σημερα αρχισε η σχεδιασμενη επιθεση απο κρατος εξουσια κυβερνηση και τοθς χρηματοδοτουμενους τσογλανους του Σορος η οποια θα κλιμακωνεται. Εχουν γνωση οι φυλακες !! Το μονο που δεν αντεχεται ρε παιδια ειναι η κλαψα στα καναλια οταν τρωνε κλωτσιες τα απλυτα του τσιπρα . Η να μαζευονται στα δικαστηρια παρακαλωντας την εξουσια και τις δομες του κρατους να διωκουν εθνικιστες , αηδια και ξερασμα.ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ , ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ -ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ-ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ. ΕΞΑΛΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ … ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/υγ. Ολοι αυριο να τιμησουμε τους ηρωες Μανο Καπελωνη και Γιωργο Φουντουλη , νεκρους απο χερι αριστερων.. Λ.Ηρακλειου στις 19,00…….

    5. Δυστυχως μονο με εθνικη καταστροφη θα γλυτωση η Πατριδα απο την κοκκινη λαιλαπα που επι 42 χρονια την καταστρεφει.Μονο τοτε θα αφυπνισθουν οι Ελληνες.

    6. Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΔΩΣΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΩΡΑ . ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΡΟΤΟΥΡΚΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ Κ. ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ . ΑΠΟ ΤΑΣΚΕΝΔΗ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΕΣ .
      ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ (ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ = Ε.Ε .
      Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΉΡΘΑΝ ΜΕΤΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΑΝ .
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΟΙΚΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ .
      ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ – ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ . ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΥΒΟΤΣΑΝΑΚΟ΄ ΤΟΥΣ .
      Α! ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ

    7. Ανεβαστε βιντεακια που κυκλοφορουν απο Σαμο..Εκατονταδες εξεγερμενοι Ελληνες κυνηγησαν καμμια 20αρια φουκαραδες του σορος και του συριζα ,, τα οποια απλυτα σωθηκαν απο λυντσαρισμα χαρις στην επεμβαση ματ και λιμενικων ! Παντου ρε ανθελληνικα ρεμαλια πρακτορες των πολυεθνικων πουτσα απο δω και περα.Χιο , Ρεθυμνο , Σαμο , Κω παντου στυλιαρι τρωνε τα ανθελληνικα ρατσισταρεια , η αντεπιθεση αρχισε οπως φαινεται. Οποιος αποκαλεσει αλλη φορα υποτιμιτικα Ελληνα πολιτη που νοιαζεται για τον τοπο του θα τρωει κλωτσιες . Απο Κρητη μεχρι Ωραιοκαστρο και απο Κω μεχρι τοιν Εβρο.

    8. Μπαααα τι εγινε ?
      Οι αναρχοκατσαπλιαδες πηραν εντολη αποπροσανατολισμου κοινης γνωμης?
      —ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΑΚΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ
      ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΓΙΑ 400 € ΤΟ ΜΗΝΑ

    9. τα αναρχοαπλυτα ερυθροφασιστικα αντιεθνικα σκουπιδια και τα λαθρολαγνα ανθελληνικα γενιτσαρα ορκ παλι προκαλεσαν τραμπουκισαν και καταστρεψαν περιουσιες ελληνων πολιτων με την ανοχη του ανυπαρκτου κρατους οσο ο ελληνικος λαος δεν αναλαμβανει δραση το κακο αυτο θα συνεχιζεται

    10. Υπάρχουν φωτό και στοιχεία για το ποιος είναι ο πουλικογιαννης και ποια τα θαυμαστά του εργα,ΔΕν σωνεται με τίποτα ή πατρίδα,η μοίρα της είναι προδιαγεγραμμένη,κομμουνια αναρχοαπλυτο Κ ΛΑΘΡΟ μαζί με τα ξενα κέντρα,την βυθίζουν στην άβυσσο,παει ή Ελλαδα μας

    11. ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ…???? ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ…. ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ….!!! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΑ ΜΑΤ…..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ….!!!!
      ΥΓ….ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ….ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΖΗΔΕΣ…!!!

    12. Μουλοι!!! Μαζεμα ,λουσιμο με βενζινη ,και καψιμο θελουν οι μπασταρδοι απλυτοι αναρχοκομουνιστες

    13. ΠΟΙΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Σωτήρη Πουλικόγιαννη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      YΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ( 6-7 ), ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΑΝΑΡΧΙΚΟ; KAI TON EXOYN ARXISEI STIS ΚΛΩΤΣΙΕΣ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Comments are closed.