Συγκλονιστικό βίντεο: ΛΑΘΡΟεισβολείς έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο. Πήδηξε για να μην καεί ο οδηγός: «Σώστε τον άνθρωπο, κινδυνεύει»

Κοινοποίηση:
ASTYNOMIA3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καμία υποχώρηση μπροστά στα καθάρματα τους παράνομους ισλαμιστές και την δοσίλογη στα τέσσερα κυβέρνηση που τους έδωσε το θάρος να κλέβουν και να καίνε.

  2. ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ,ΑΘΕΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ , ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

  3. Διαβαζω σε τοπικο site της πολης οτι ηλικιωμενος οδηγος μπηκε στο μικρο αστυνομικο φυλακιο που βρισκεται εξω απ’το hot spot και αρχισαν να πετουν πετρες στο φυλακιο με αποτελεσμα να κιδυνευει αυτος και οι 2 αστυνομικοι που βρισκονταν σ’αυτο.
    Αφου πρωτα εδειραν , ληστεψαν και εκαψαν το οχημα του οδηγου.

  4. Συγνώμη αυτή η γυναίκα που μιλά είναι σε περιπολικό; Και αντί να βγάλουν όπλα οι αστυνομικοί κάθονται και περιγράφουν απλά το περιστατικό με τρόμο; Τι στο διάολο συμβαίνει τέλος πάντων σε αυτή τη χώρα; Τι φοβούνται οι αστυνομικές αρχές και δεν κάνουν τη δουλειά τους;

    1. Δυστυχως φοβουνται…οτι θα χασουν τη δουλεια τους φιλε…
      Με τον Τσιπρα πρωθυπουργο…και τον Τοσκα υπουργο π.π. τι περιμενεις;

      1. ετσι ειναι. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της Ελλαδος ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ σε οτι αφορα τα παντα σε αυτο το «κρατιδιο»! πολλοι δε ξερουν τι τους γινεται καν ακομα…. απλα.

  5. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ

Comments are closed.