ΚΙΟΤΕΨΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ! ΈΦΑΓΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΝΙΚΟ ΒΟΥΤΣΗ! ΈΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΠΑ

    Κοινοποίηση:
    111 kanalia

    Παγώνει η τροπολογία του Νίκου Παππά για το κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών, που δεν έλαβαν άδεια, ύστερα από παρέμβαση του Προέδρου της Βουλή, Νίκου Βούτση, για προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
    Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Νίκος Παππάς, σε σχετική δήλωσή του:
    «Είχα, πριν από λίγο, επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κύριο Νίκο Βούτση. Μου εξέφρασε την άποψη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για τη μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής. Αυτό και θα κάνουμε.
    Είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων. Τόσο για τη συγκρότηση της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής, του ΕΣΡ, όσο και για τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.
    Ήρθε η ώρα, νομίζω, όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων συμφερόντων».

    Ακόμα και σχετικό κονδύλι στον προϋπολογισμό για τα έξοδα φυλάκισης των καναλαρχών εκείνων, που δεν θα συμμορφωθούν με την υπουργική απόφαση και θα συνεχίσουν να εκπέμπουν, προβλέπεται στην ειδική έκθεση που συνοδεύει την τροπολογία Παππά.

    Την σχετική απόφαση συνυπογράφουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    tropologia_pappa2

    foto απο planet-grece

     

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Αποσύρεται η τροπολογία για το κλείσιμο των καναλιών με παρέμβαση Βούτση! Παππάς: Μετά την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ, η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αυτοί οι δυο πολιτικοί απατεώνες στην φώτο ……………………………….. είναι δίδυμοι ?

      Ναι ναι ναι !!!

      Αναφέρομε στα δυο πολιτικά γύφτικα αλάνια που μοιάζουν σαν αδέρφια …. οι ποντικομούτριδες !!!

      Ανάθεμα και δεν …αμολήσω καμιά… μαύρη γάτα … να πάρει φαλάγγι τους βρώμικους ποντικομούτριδες !!!

      Άι στο διάολο μεσημεριάτικα και με σύγχυσαν και μόνο που τους βλέπω !!!
      Στράτος Δ.

    2. AΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ πχ ?? ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ »ΣΩΣΕΙ» ΜΕ ΤΑ 200 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ?? ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ… ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ η ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ… ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ…..ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΨΕΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ…

    3. Βόρεια Βόρεια Κορέα Ολε ολε ολε ολε!ζητώ ο κου μουνισμος!cipralex εγγύηση για καλύτερη στυση

    4. Ναι αλλά θα πρεπει τα λεφτά να τα γυρίσουν πισω, γιατί οι νέοι καναλάρχες πιέζουν για κλείσιμο.

    Comments are closed.