Σκούρα τα βρήκαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. όταν σταμάτησαν δυο νεαρούς για να τους ελέγξουν, το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο. Εκείνοι τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους ενώ ταυτόχρονα έβριζαν και απειλούσαν, ενώ ο ένας είχε μαζί του και σουγιά!
Οι δυο 28χρονοι Έλληνες αρνήθηκαν να υποβληθούν σε έλεγχο και δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι δεν τους αναγνωρίζουν ως αρχή! Όταν εκείνοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν για απείθεια, δέχθηκαν επίθεση με χτυπήματα από τους νεαρούς, χωρίς όμως να τραυματιστεί κάποιος.
Τελικά, οι ύποπτοι συνελήφθησαν και στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένας σουγιάς μήκους 0,14 εκατοστών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη για αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.







ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ήταν μωρέ!!!
οχι αναρχοφασιστες, αναρχοκομουνιστες ηταν,
μαθετε την διαφορα…..
Τώρα κανονικά , πρέπει να μπουκάρουν στα σπίτια των δύο «μπουμπουκιών» τίποτα ληστές , βιαστές , φονιάδες , να δω ποιόν θα καλέσουν για βοήθεια , τα αναρχοάπλυτα … Κι αν κάνουν το λάθος να καλέσουν την Αστυνομία , να πάρουν την δέουσα απάντηση ότι , κατά δική τους δήλωση , τα όργανα ασφάλειας και τάξης της ΕΛΑΣ , δεν αναγνωρίζονται ως Αρχή , απ΄ αυτούς … Εκεί θα δω , πόσο «μάγκες» είναι τα ΒΛΑΜΜΕΝΑ ….