Μπράβο Απόστολε! Αυτό που δεν τόλμησαν να πουν κάποιοι …Το είπε ο Γκλέτσος στην Ορκωμοσία των Οπλιτών του ΚΕΥΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
orkomosia-keyp-20

Με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας,

που έγινε στο ΚΕΥΠ Λαμίας, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2016 Ε’ ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα. ο Δήμαρχος Στυλίδας επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Σουλτάνο, αλλά και στους υποστηρικτές του, μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

orkomosia-keyp-10Όπως είπε στο LamiaReport: «Έχουμε δηλώσεις από τον Σουλτάνο, το γελοίο υποκείμενο αυτό, που μιλάει για τις συνθήκες και την περίεργη όρεξή του. Από την άλλη έχουμε τους γελοίους -και Ευρωπαίους-να αμφισβητούν κάποια λυμένα θέματα, οπότε καλό είναι να παίρνουμε λίγη τιμή και δύναμη από τον Ελληνικό Στρατό και την Ελληνική σημαία».

Ο Απόστολος τόλμησε και είπε τα αυτονόητα στην Ορκωμοσία των Οπλιτών του ΚΕΥΠ …Μόνο που έπρεπε κάποιοι άλλο να το πουν και όχι να το παιζουν δήθεν ψύχραιμοι!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά Τούρκος πρόεδρος εκφράζει δημοσίως τη διαφωνία του για τη Συνθήκη της Λωζάνης, με βάση την οποία δημιουργήθηκε η σύγχρονη Τουρκία. Ουσιαστικά ο Ερντογάν με τις χθεσινές του δηλώσεις αμφισβητεί το μισό Αιγαίο.

Με πληροφορίες από το veteranos.gr και το lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟ……..ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ……ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ?????…….ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΛΩΡΟΣ……

  2. Ρε αυτός εδώ ο γελοίος, ούτε μια ολοκληρωμένη πρόταση δεν μπορεί να κάνει. Τι πρέπει να του πώ δηλαδή τώρα ….ένα ΜΠΡΑΒΟ γιατί μίλησε για πατρίδα, στρατό και σημαία; Αφού και για αυτά που μίλησε, λάθος τα είπε!
    Μιλάει στην αρχή με το γνωστό υφάκι για τον κωλοτουρκο τον Ερντογάν , να το παίξει και πατριώτης αλλά δεν ξέρει ούτε τις διεθνείς συνθήκες ο μ@λ@κας. Χτές μιλάγαμε όλοι οι Έλληνες για αυτήν !
    Των…. Σεβρών λέει σήμερα αυτός !
    Ποία συνθήκη των…. Σεβρών ρε γίδι; Όχι πές …των Βερσαλλιών !
    Πήγε λέει στην τελετή για να παίρνει λίγη τιμή και λίγη από την…. δόξα! Και γαμώ τα Ελληνικά μιλάει!
    Τράβα ρε σταλινοτσολιά στα πρόβατά σου , που μου κάνεις τώρα τελευταία και προτάσεις άνω τον τριών λέξεων!
    Άϊντε τράβα!

  3. Ετσι ειναι οταν πλησιαζουν εκλογες, ειρωνικος ο τιτλος να ξερουμε?
    Δε χορτασατε ακομα απο λογια και θεατρινισμους?
    Λογαριαζουν αυτοι που παιζουν την κασετα απο πισω?
    Οταν δεν ειναι κατι αποτελεσματικο προχωρανε στο επομενο σταδιο, δικη τους η πιτα δικο τους και το μαχαιρι, θα θυσιασουν, θα δολωσουν, θα ριξουν σταχτη στα ματια του λαου, θα δοκιμασουν ακραιες η εσχατες λυσεις, τοσα χρονια πασοκ και νδ ακομα τιποτα δε μαθατε απο τις τακτικες τους και πως τωρα τις υιοθετουν με αλλο προσημο και αλλαγες?
    Ριζικες αλλαγες στον τροπο δρασης τους εφεραν και θα φερουν.
    Τα αποτελεσματα και τους καρπους ολων αυτων που πολιτευονται η θελουν να πολιτευτουν δεν τους εχετε αναγνωρισει ακομα, και αλλα ψεματα και αλλες απατες και αλλες υποσχεσεις?

  4. ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ – ΔΗΘΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

    1. (ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΑ…) … ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ… ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΓΝΩΜΗ … ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ… ….ΟΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΕΛΕΓΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ… !! ΣΤΗΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ… ΛΕΜΕ.. ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΑ…..ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ …ΕΛΕΟΣ !! ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ..ΠΩΣ ΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ…

  5. Ρε καλά τα είπε το παιντί…Αν δεν έψηνε και το σκουμπρί κι από τις δύο μπάντες θα ήταν ακόμα καλύτερα…(κατά δήλωσή του βεβαίως βεβαίως…)

  6. μεγαλος ψευτης κ αυτος,ψαχτε συνεντευξεις που εχει δωσει κ εχει τοποθετηθει για το θεμα τις λαθρομεταναστευσης κ οχι μονο…με λιγα λογια με γιαλαντζι πατριωτισμο δεν θα βγουμε απο το χαος που εχουμε οδηγηθει…εχει βγει για ψηφους τωρα.

  7. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!
    ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!!!
    ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ
    ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.

    1. Πιο προδότης και μ…ας γίνεσαι αριστερός,

    2. και ποια η διαφορα μεταξυ το κοκκινου και μαυρου φασισμου ;
      Του πρασινου , η , του μπλε και λοιπων ξενοφερτων αμπελοφιλοσοφιων , που σας προβατοποιησαν ;
      Σας βαρεθηκε ο κοσμος ΟΛΟΥΣ σας και συντομα θα καταλαβαιτε τι σημαινει φωνη λαου , οργη Θεου .

Comments are closed.