Προς λήξη η επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ – Έκαναν πίσω οι εργαζόμενοι

Κοινοποίηση:
oasth

Από αύριο το πρωί αναμένεται να βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα αστικά λεωφορεία. Υπό την πίεση του επιβατικού κοινού, το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να συνεδριάσει σήμερα και όχι αύριο το πρωί, για να λάβει απόφαση λήξης των κινητοποιήσεων.

Προηγήθηκαν πρωτοβουλίες ώστε να μπορέσουν τα χρήματα που μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στον λογαριασμό του ΟΑΣΘ, να καταλήξουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων, παρά την παρέλευση του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών.

«Καλώ τώρα το Διοικητικό συμβούλιο για να πάρουμε απόφαση από σήμερα. Θα εισηγηθώ από αύριο το πρωί να βγουν στους δρόμους τα λεωφορεία, για να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού» ανέφερε στην ΤV100 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Πλέον, αναμένεται και η τυπική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για την επίσημη λήξη της επίσχεσης εργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: