AΠΟΚΑΛΥΨΗ που ΣΟΚάρει! Αν αυτή η είδηση είναι ΑΛΗΘΙΝΗ μιλάμε για τον απόλυτο ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ με τι αντικατέστησαν το τσιπάκι. Με μια μέθοδο ύπουλη, πιο οικονομική και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη!!!

Κοινοποίηση:
tritium

ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ Ή ΤΡΙΤΙΟΝ.

Πριν από μέρες αναρτήθηκε σε μια ξένη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την αντικατάσταση του τσιπ αναγνωρίσεως στους ανθρώπους, για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος, με βαρύ ύδωρ ή τρίτιον.

t1

Ο θόρυβος για τα τσιπάκια σταμάτησε ως δια μαγείας, γιατί ήταν δαπανηρά, χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτησή τους, εντοπιζόταν εύκολα στον οργανισμό και μπορούσαν να αφαιρεθούν και ο αποδεχόμενοι από ανάγκη δυσανασχετούσαν για πολλούς προσωπικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Οι σατανάδες εξουσιαστές ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ (200γρ.) ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ (ένα μικρογραμμάριο ισούται με ένα εκατομμυριοστό του γραμμαρίου), το οποίο ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΠΟΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ – Ο ΛΗΠΤΗΣ και το αντιλαμβάνεσαι από τα καρκινώματα του οργανισμού λόγω της ραδιενεργείας.

ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ-ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ – ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

Αυτή η μέθοδος, είναι οικονομικότερη, περισσότερο ύπουλη και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη από το τσιπάκι.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή, μου λύθηκε μια απορία.

14291829_1141630255875146_463230356173829430_n

Πρόπερσι είχε πάει τα παιδιά του στην Ντισνεϊλαντ στο Παρίσι ‘ενας φίλος, και αντί για εισιτήριο -πληρώσανε το αντίτιμο – τους σφράγισαν τον καρπό του χεριού τους χωρίς να φαίνεται τίποτε, και τους είπαν ότι ισχύει για τέσσερις μέρες, « βάζαμε-μου είπε- τον καρπό μας μπροστά σε μία κάμερα και άνοιγε η μπάρα εισόδου».

Έσπαγα το κεφάλι μου τι μπορεί να ήταν το υγρό που διάβαζε η κάμερα αλλά και δεν έφευγε με το πλύσιμο.

Στην ίδια ανακοίνωση διάβασα επίσης ότι ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΙΤΙΟΥ.

Και άρχισα να κάνω πονηρές σκέψεις . «Θου φυλακή τω στόματί μου».

Σχόλιο diadrastika: Σίγουρα η πληροφορία φαίνεται να είναι σημαντική, ωστόσο την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
diadrastika

Υ.Γ: Το «Μakeleio.gr» αναδημοσιεύει την είδηση αυτούσια αλλά με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να την υιοθετεί

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. γι αυτο ειχα ενα φουσκωμα τωρα τελευταια; ω ρε μανα μου ειχαμε τους πορωμενους ψεκασμενους τωρα θα μας τα πρηξουν και με τα νερα. θα κανουν παρτυ οι συνομοσιολογοι. ας πιασουμε το σεναριο οτι ξερουν που ειμαι και κανω αυτη τη στιγμη, εμενα δεν με πειραζει ( για μενα μονο μιλαω). εφ’ οσων δεν ειμαι κλεφτης η τρομοκρατης δεν εχω να φοβηθω κανεναν. ετσι απο περιεργεια εσεις οι υπολοιποι (δεν μιλαω για πλουσιους αλλα για την κατηγορια του «βγαζω με το ζορι ενα χιλιαρικο το μηνα») τι προβλημα εχετε αν ειναι αληθινο το σεναριο; πιστευετε οτι με εσας θα ασχολιοντουσαν; μηπως εχετε παρα πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας. μηπως να προγειωθητε λιγακι; ετσι πιστευετε και τις μαλακιες που σας λενε οι σαμαρο-παπαντρεο-καραμαναλη-μητσοτακο-καμενο-τσιπρεοι και πατε τρεχοντας να τους ψηφισετε.

    1. -για την κατηγορια του «βγαζω με το ζορι ενα χιλιαρικο το μηνα» τι προβλημα εχετε αν ειναι αληθινο το σεναριο;-
      Απάντησε μόνος σου σε αυτό, όταν δεν θα έχεις όχι το χιλιάρικο αλλά ούτε εργασία και θα είσαι απόλυτα εξαρτώμενος από τις πολυθνικές για την επιβίωσή τη δική σου και της οικογενείας σου.
      Διάβασε για την Agenda 21 για τον Codex Alimentarius που δεν είναι συνωμοσιολογικά και έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζονται σε Αμερική και Ευρώπη. Διαβασέ τα γιατί είσαι βαθει΄νυχτωμένος και μετά σου υπόσχομαι ότι θα αρχίσεις να υποφέρεις από έλκος.

  2. Το μαρκάρισμα θα γίνει με ηλεκτρομαγνητικό παλμό ίσως και από τη στρατόσφαιρα, ανώδυνα και στιγμιαιια και δεν θα χρειαστούν τη συγκατάθεσή μας.

  3. Νεράκι του Θεού και ψέκασμα του Ρόθτσιλντ. Ζήτω τα εργοστάσια. Ζήτω η καταστροφή μας.

  4. δεν αποκλειεται καπου αναφερετε οτι μετα απο καποιο χρονικο διαστημα οσοι το παρουν θα υποφερουν απο φρικτους πονους θα εχουν ελκη και καρκινωματα οσοι το παρουν. μη ξεχνατε πως η νανοηλεκτρονικη εφαρμοζεται εδω και χρονια τουλαχιστον στη στρατιωτικη τεχνολογια και σε καποιες περιπτωσεις ιατρικης..νανορομποτ που καθαριζουν φραγμενες αρτηριες πχ

  5. εχουμε εδω τουρλοκωλιαστρες πολιτικους που θα δεχοντουσαν να βαλουμε και ραδιενεργα αποβλητα για μια θεση στην εξουσια…το τριτιον σας πειραξε…τωρα εδω που τα λεμε με τοσο ψεκασμα δεν μας πιανει τιποτα…

  6. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΨΩΛΙΔΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ

Comments are closed.