Ο Ντόναλν Τραμπ μέσα σε
ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα των Αμερικανών και σε αρκετές δημοσκοπήσει προηγείται της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα linkis.com, ο Τραμπ έχει κερδίσει την εύνοια και των στρατιωτικών κύκλων, και αυτό αποτυπώνεται τα όσα είπα για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο βετεράνοι.
Όπως αναφέρει ο Drew Norman, βεταράνος του πολέμου του Ιράκ «η Χίλαρι θα μας αφήσει κυριολεκτικά να πεθάνουμε για το δικό της πολιτικό κέρδος. Απεναντίας, όσο θα είμαστε εκεί ξέρω θα ξέρουμε ότι ο Τραμπ μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει».
Ο James Skelton, μαχητής στον πόλεμο του Αφγανιστάν, τονίζει: «Ο Τραμπ θεωρείται ηγέτης και μαχητής. Συγκεντρώνει πολλά χαρακτηριστικά άξιων αντρών και ηγετών».
«Η πλειοψηφία των βετεράνων ξέρετε τι είναι σωστό και τι λάθος. Η Χίλαρι μας λέει ψέματα μπροστά στα μάτια μας. Λέει ότι υποστηρίζει του βετεράνους αλλά οι πράξεις της δείχνουν το αντίθετο. Με λίγα λόγια, οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν =τους στρατιωτικούς περισσότερο από ό, τι οι Δημοκρατικοί. Φροντίζουν να υπάρχουν αρκετά χρήματα στα ταμεία για εμάς επαρκής εξοπλισμός».