ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ στην ΆΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ- ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ από την ΆΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ

Κοινοποίηση:
tsipras_korakaki-600x314

Με τους αθλητές της ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο συναντήθηκε απόψε ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη προπονητές, αθλητές και τις οικογένειες τους για τις επιτυχίες, τις διακρίσεις και το ήθος τους και συνομίλησε με κάθε ένα από τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε εθνική έκπληξη τις διακρίσεις στην Ολυμπιάδα του Ρίο που πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές χωρίς τυμπανοκρουσίες και σε μια δύσκολη περίοδο.

Φτάσατε στο στόχο και ήταν πολύ σημαντικό και συγκινητικό αυτό για όλους, είπε ο πρωθυπουργός.

Σε συνομιλία που είχε με τον ασημένιο ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κρίσιμη κούρσα μαραθώνιας κολύμβησης. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη που συγκλόνισε με την προσπάθειά του όχι μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το ήθος που επέδειξε στις δηλώσεις του που ακολούθησαν. «Πολύ σημαντική όχι μόνο η επίδοση αυτή καθεαυτή και το μετάλλιο αλλά και το ήθος των δηλώσεων σου. Μας έδωσες μεγάλη χαρά. Συγχαρητήρια!», ανέφερε ο πρωθυπουργός στον Σπύρο Γιαννιώτη.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με την χρυσή Ολυμπιονίκη “Αννα Κορακάκη και τον προπονητή πατέρα της και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης προπονήθηκε σε μια παράγκα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σβήσουμε από τη μνήμη μας ώστε να εξασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες για τις επόμενες γενιές.

«’Αννα να μας δείξεις τους τρόπους για να πετυχαίνουμε τους στόχους», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Τι έγινε εκεί στη Δράμα; Ο δήμος γιατί γκρέμισε την παράγκα;», ρώτησε ο Αλέξης Τσίπρας τον πατέρα και προπονητή της “Αννας Κορακάκη. «Δεν είμαστε χαρούμενοι ούτε υπερήφανοι για το γεγονός η “Αννα προπονούνταν σε μια παράγκα. Αλλά όμως αυτό δεν πρέπει να το σβήσουμε από τη μνήμη μας και αυτό πρέπει να μας θυμίζει ότι πρέπει να συμβάλλουμε περισσότερο στον αθλητισμό και όχι μόνο στον πρωταθλητισμό. Δηλαδή στα παιδιά που θα κάνουν αύριο αυτό που έκανε η “Αννα μέχρι χθες. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Δήμος», είπε ο πρωθυπουργός. «Εννοείτε το σκοπευτήριο…», ανέφερε η “Αννα Κορακάκη. «Αρκεί από εδώ και μετά να γίνει κάτι καλό…», συμπλήρωσε ο πατέρας της “Αννας Κορακάκη. «Το να κάνουμε κάτι καλό είναι ευχή. Πρέπει να το κάνουμε και πράξη όμως. Και για να το κάνουμε πράξη πρέπει να υπάρχει βούληση να στηριχθεί ο αθλητισμός, ο μαζικός αθλητισμός, οι ομοσπονδίες. Αλλά νομίζω ότι δεν αρκεί μονάχα αυτό. Η δική μου άποψη είναι ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο όχι μόνο να αυξήσουμε τις δαπάνες που δίνουμε για τον αθλητισμό αλλά και να καθαρίσουμε τα κυκλώματα στον αθλητισμό», είπε ο Αλέξης Τσίπρας. «Αυτό είναι κάτι που δεν αφορά οικονομία ή έξοδα», συμπλήρωσε η “Αννα Κορακάκη.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι «η Ελλάδα κατάφερε να πάρει μετάλλια χωρίς τυμπανοκρουσίες και τη σκόνη του παρελθόντος και φτάσαμε να συγκρινόμαστε με την ολυμπιάδα του 2004 και αυτό ήταν απρόσμενο και μια θετική έκπληξη».

Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, σχολίασε ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής σημειώνοντας ότι θα πρέπει να αναλογιστεί τα χρήματα που είχαν διατεθεί το 2004 και τα χρήματα για την ολυμπιάδα του Ρίο.

Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )Ï Ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò äÝ÷ôçêå óôï ÌÝãáñï Ìáîßìïõ ôçí åëëçíéêÞ áðïóôïëÞ ðïõ óõììåôåß÷å óôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò ôïõ Ñßï. (Eurokinissi-ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ )ολυμπι10ολιμπι11

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΦΤΟΥ ΣΑΣ αθλητες του θεαθηναι και της κοκας κολας .
    Φωτογραφιες και χαμογελα με τους Εθνοκτονους ; Φ Τ Ο Υ Σ ΑΣ !

  2. Θα έδινα 5 χρυσά στην Κορακάκη αν έκανε εκπαίδευση εκει μέσα με στόχο τον Τσίπρα και τους υπόλοιπους.

  3. Τι να κάνανε και οι αθλητές; Θέλεις να τους πατήσεις μπουνιές και να τους φτύσεις στα μούτρα, αλλα μπροστά στην κάμερα κάνεις την πάπια για το θεαθήναι. Καταρχήν οι αριστεροί μπινέδες είναι κατά των Ελλήνων αθλητών και γενικά όλων, αφού τα τσιράκια τους στην Αυγή τους κατηγορούσαν. Βγάζουνε φλύκταινες με την ελληνική σημαία και με το επίσημο θρήσκευμα μας και εμείς οι μαλάκες τους αφήνουμε να μας κυβερνάνε. Μια κλωτσιά και στον Καιάδα ή ένα εισητήριο χωρίς επιστροφή στην Τουρκία τους.

  4. Γιατί βγαζετε selfie με τον προδότη ρε ηλίθιοι εσείς σε αλλη χώρα ζειτε

  5. ΑΝΝΑ , ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ . ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ , ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ . ΑΣ ΞΥΠΝΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ . ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ , ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ . ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ . ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΚΗΣΗΣ .

  6. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ

  7. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΖΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
    ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, Ο ΑΛΕΞΗΣ, «ΤΙΜΑ» ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ,ΜΕΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥ ΝΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ
    ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ.

  8. πώς και δεν ξέχασαν πάλι την Κορακάκη τα συντρόφια του πάκη;

  9. Οπωσδήποτε είναι υποχρέωση του Πρωθυπουργού να καλέσει και να συγχαρεί τους Ολυμπιονίκες μας.
    Όμως όλα συμβαίνουν για το θεαθήναι… Χαμόγελα, χειραψίες, φωτογραφίες, συγχαρητήρια…, και υποσχέσεις…, που συνήθως από την επόμενη ημέρα ξεχνιούνται…

Comments are closed.