«ΞΥΛΟ» από τον Κασιδιάρη για τις τηλεοπτικές άδειες, από το περιστύλιο της Βουλής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
liakos

Τρεις εφοπλιστές και ένας εργολάβος δημοσίων έργων και κουμπάρος του Καμμένου είναι οι καναλάρχες του Σύριζα, που κορόιδευε τον κόσμο ότι θα χτυπήσει την διαπλοκή και τους ολιγάρχες. Επιπλέον, τα λεφτά που δήθεν θα δώσουν οι νταβατζήδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα θαλασσοδάνεια που αρπάζουν επί δεκαετίες και τα πληρώνει ο λαός μέσω του μνημονίου και των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών.

Αυτό που οφείλουμε να επισημάνουμε για το νέο τηλεοπτικό τοπίο που έρχεται είναι ότι πρέπει να τηρηθεί επιτέλους το Σύνταγμα και οι νόμοι και να ισχύσουν οι αρχές της ισότητας και της πολυφωνίας. Πρέπει να μπει τέλος στον παράνομο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις τηλεοπτικές συχνότητες που είναι περιουσία του ελληνικού λαού.

Το Σύνταγμα απαιτεί την πλήρη διασφάλιση της πολυφωνίας, όπως αυτή εξειδικεύεται στο άρθρο 15 παρ. 2 με τις επιταγές της αντικειμενικότητας και της με ίσους όρους μετάδοσης πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης. Συνεπώς, στο πεδίο αυτό πρώτον απαιτείται η χρήση της ραδιοτηλεόρασης κατά τρόπο ώστε να ακούγονται όλες οι απόψεις και δεύτερον απαγορεύεται η μονοπώληση του μέσου υπέρ μεμονωμένων κοινωνικών ομάδων, ιδεών ή συμφερόντων ή η δυσανάλογη προβολή τους.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ασυμβίβαστα τον Αγώνα που δίνει για την ενημέρωση και την αφύπνιση του Ελληνικού Λαού και απαιτεί τον σεβασμό στην βούληση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που επιθυμούν να ακούν την φωνή της Εθνικής Αντίστασης, της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε σχετικά από το περιστύλιο της Βουλής:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΡΕ ΗΛΙΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΛΙΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.

    1. ΡΕ Ανώνυμε καρότε ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΛΙΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.

  2. Ο τσιπρας στρώνει το τηλεοπτικό τοπίο για την επόμενη μεγάλη μεγάλη μεγάλη συγκυβέρνηση (αλλά και τελευταία) με αρχηγό κουλη και τσιπρα αντιπρόεδρο. Αλαφουζος=ΝΔ Κυργιακου=ΝΔ Καλογριτσας=Κουμπάρος και με τους δύο Μαρινακης=Ντορα.
    Υ.Γ (αλλά και τελευταία) τέσσερις πέντε μήνες θα κρατήσει, μετά έχει πόλεμο-Έλληνες με λάθρο. Ή συνέχεια… στις οθόνες σας.

  3. Ασε ενω το » το τιμημενο ΚΚ€ » ή τωρα ή την 17ετια 1950-1967 με το Προσωπείο της ΕΔΑ τα ειχε καλα με το κεφαλαιο και Συγκεκριμένα με τον Στρατή Ανδρεάδη αλλα και την σημερινή εποχή π.χ. Κόκκαλης και άλλοι καπιταλιστες
    Το » τιμημενο ΚΚ€ » είναι για τον μαχόμενο εργαζόμενο
    Κλαίω από τα γέλια

  4. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ=ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    1. ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΕ.ΤΑ ΞΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΖΥΓΙΖΟΝΤΕ ΣΕ ΖΥΓΑΡΙΑ.ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ»ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ.
      ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ

    2. Ποιους απεργους;Του εργατοπατερες νταβατζηδες της ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης,που εχουν μονο κομματικα ενσημα στη ζωη τους,και που εξαιτιας τους εκλεισαν τα ναυπηγεια;

  5. Δεν μας χέζεις ρε ανεπάγγελτε και εσύ; Δεν πας να κάνεις κάνεις κανά πους απς ή αν παίξεις ξύλο σε καμιά αλάνα ;; Τι ξέρεις εσύ από διοίκηση ρε ; Έχεις διευθύνει ποτέ το οτιδήποτε; ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΙ ΤΕΧΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;

    1. Ναι, μόνο οι οννεδίτες ξέρουν από διοίκηση και είδαμε τα αποτελέσματα

    2. τι ανεπάγγελτε τσαμπουνάς ρε κακομοίρη;
      εσύ τι τέχνη ξέρεις είσαι κομμώτρια;

    3. Σωτηρακη παρε το γαλα σου και γρηγορα στην κουνια σου. αρκετες μαλακιες πεταξες.

    4. Ρε ηλιθιε ο Ηλιας εχει τελειωσει γεωπονος..Εσυ ρε βλημα τι εχεις τελειωσει?Τετοιες παπαριες γραφεις χωρις να ξερεις,και γινεσαι ρομπα…

  6. Αιντε αδελφια να ξυπνησουμε μπας και περισωθει ο,τι μπορει να περισωθη απο την Πατριδα.Δυο οι επιλογες Πατριδα η μεταπολιτευτικο καρτελ,Χρυση Αυγη η τους αλλους.

  7. Ό Έλληνας Εθνικιστής Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξεσκέπασε την διαπλοκή του Τσίπρα και του Καμμένου.Τα μεγάλα λόγια του χοντροπάνου, μεγάλα όπως η κοιλιά του, έπεσαν στο κενό.Ό κουμπάρος του και Μεγαλοεργολάβος Δημόσιων Έργων, πήρε κανονικά μέρος στον διαγωνισμό και μάλιστα εκπρόθεσμα.Που είναι η ευθιξία του Καμμένου να παραιτηθεί; Παχιά λόγια και ψέματα σαν τον συνεταίρο του στην Ελληνική καταστροφή και χρεοκοπία τον Αλέξη Τσίπρα.Μόνο ο Κασιδιάρης είναι άντρας με α…..ια.
    Οι ανθέλληνες Συριζαίοι και οι προδότες των ΑΝΕΛ έχουν μόνο αιδείο.

  8. Αδερφέ μου !!!

    Μέσα σε ένα λεπτό ….. τα ξεσκέπασε όλα ο ….. Ηλίας Κασιδιάρης !!!

    Εύγε , άξιε αντιπρόσωπε του Ελληνικού λαού !!!

    Άξιος ο μισθός σου !!! …… Άξια η παρουσία σου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο !

    Στράτος Δ.

  9. ΑΧ ΡΕ ΗΛΙΑ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!!

Comments are closed.