Η Χρυσή Αυγή στο
επίκεντρο υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ από την Universal.
Προφανώς και δεν αστειευόμαστε.
Το χόλιγουντ αποφάσισε σε μια νέα ταινία κατασκοπείας να παρουσιάσει ορισμένες πτυχές της δράσης της Χρυσής Αυγής.
Ο γνωστός ηθοποιός σε ρόλους κατασκόπου Jason Bourne (Τζέισον Μπορν) (στην ταινία Ματ Ντέιμον) έρχεται στην Αθήνα για μία επικίνδυνη αποστολή και μπλέκεται σε μία κατάσταση χάους, όπου χιλιάδες εξαγριωμένοι εθνικιστές διαδηλωτές έχουν περικυκλώσει τη βουλή και συγκρούονται με τα ΜΑΤ.
Οι εικόνες είναι τόσο καλά σκηνοθετημένες που νομίζεις πως βρίσκεται πραγματικά στο Σύνταγμα.
Οι στολές των αστυνομικών, ο εξοπλισμός τους, ακόμα και οι φωτεινές ενδείξεις στα λεωφορεία είναι πιστή αντιγραφή των ελληνικών.
Οι παραγωγοί της ταινίας μελέτησαν τις πορείες της Χρυσής Αυγής, γιατί οι σημαίες και τα πανό είναι πιστά αντίγραφα.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για πλάνα γυρισμένα στην Τενερίφη της Ισπανίας.
Από ένα σημείο και μετά βέβαια το σενάριο ξεφεύγει, αρχίζουν και πέφτουν μολότοφ και στο τέλος ρουκέτες RPG…
Πάντως είναι αξιοπερίεργο πως η Χρυσή Αυγή απασχολεί την μεγαλύτερη εταιρία ταινιών στον κόσμο την Universal και στην Ελλάδα υπάρχει ομερτά σιωπής στα μέσα ενημέρωσης;
Κι εσύ λαέ μλκισμένε μη ξεχνάς τον Ρατσισμό!
Εικονες απο το μελλον οταν σε ολη την Ευρωπη Εθνικιστες θα αγωνιζονται να ελευθερωσουν τον τοπο τους απο τα τσιρακια τραπεζιτων και πολυεθνικων οπως τσιπρας μερκελ και ολαντ. Η αριστερα ειναι δημιουργημα των αστικου κεφαλαιου και οι υποστηρικτες της τσογλανια των πολυεθνικων και των αγορων.. Εξαλου βλεπετε τι πουτανες ειναι , μνημονια φοροι και ναι σε ολα.. Αλλα απο την αλλη για να τους πιστευουν οι μαλακες , λογια παντιερα ροσα και Νερουδα !
Ας τρεμουν τα τσιρακια του Σωρος οι Λαοι ξυπνουν.
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Ναι, τους απαίσιους και βδελυρούς υπάνθρωπους φασίστες, δεν μας αφήνουν να απολαύσουμε το απώγειο της δόξας, της αίγλης και της προοδευτικής υπερηφάνιας που μας χάρισαν απλόχερα οι George Papandrew-Chad και Alexis Tsipras, έχεις απόλυτο δίκιο στη στρεβλή σου κοσμοθεώρηση, ο Soros και η οικογένεια Rothchild είναι πανευτυχείς με την προπαγάνδα που έχεις ρουφήξει ως σπόγγος και αναπαράγεις ως παπαγάλος.
Υ.Γ. Ο τίτλος της ταινίας είναι Jason Bourne (2016) και δεν υποδύονται τους Χρυσαυγίτες αλλά τους αγανακτισμένους του Δεν Πληρώνω οι Ισπανοί κομπάρσοι που απαρτίζουν το φόντο της δράσης της.
Σωστός, άστους να λένε τους ψεκασμένους …