ΠΡΩΙΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ!! Κούγιας: Δεν έχει δουλειά το Λιμενικό να πάρει κατάθεση από την 65χρονη επιβάτη του ταχύπλοου!

Κοινοποίηση:
kougias1_533_355

Με μια σκληρή

ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στην πρόθεση της 65χρονης που δηλώνει ότι επέβαινε στο ταχύπλοο του θανάτου να πάει να καταθέσει στο Λιμεναρχείο.
«Πληροφορηθήκαμε από διάφορα sites και δημοσιεύματα ότι πρόκειται να εμφανιστεί και να καταθέσει στο Λιμεναρχείο Αίγινας η κατά τους δικούς της ισχυρισμούς και κατά τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου τέταρτη επιβαίνουσα στο σκάφος που προκάλεσε την θαλάσσια τραγωδία μεταξύ της νήσου Μονής και της νήσου Αίγινας στις 16.08.2016.
Η πολιτική αγωγή εκφράζει την απορία της για ποιο λόγο, εφόσον η υπόθεση δεν διερευνάται πλέον από το λιμενικό σώμα, αφού η προανάκριση ολοκληρώθηκε και ο φάκελος της δικογραφίας βρίσκεται μετά την άσκηση της ποινική διώξεως στην Ε’ Τακτική Ανακρίτρια Πειραιώς, κα Βασιλική Αργύρη, στο διαδικαστικό στάδιο της ανακρίσεως, το Λιμεναρχείο Αίγινας συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων ή εν δυνάμει κατηγορουμένων», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Όσον αφορά στις εμφανιζόμενες σε διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταθέσεις ή αυθόρμητες δηλώσεις κατοίκων Αίγινας και ειδικά του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Δημοτικού Συμβούλου Αίγινας κ. Νεκτάριου Λεούση, καθώς και του προσώπου που ρυμούλκησε το σκάφος που προκάλεσε τον όλεθρο κ. Αντώνη Μαλτέζου, αλλά και ενός πολυπράγμονος γνωστού στην κοινωνία της Αίγινας κ. Ιωάννη Πολυανίδη, η πολιτική αγωγή αμφισβητεί την αξιοπιστία όλων αυτών των προσώπων και τις επόμενες ημέρες, μετά την παραλαβή της δικογραφίας, σε δημόσια συνέντευξη τύπου παρουσία όλων των θυμάτων θα αναδειχθούν όλα όσα θα τεθούν υπόψη της Δικαιοσύνης, στην οποία η πολιτική αγωγή έχει αμέριστη εμπιστοσύνη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. To EΘΝΟΣ του παλιο Μπομπολα εχει αναλαβει για λογαριασμο των συριζαιων να ριξει σταχτη στα ματια του κοσμου και να προβαλλει ολους τους ψευδομαρτυρες που εχει επιστρατευσει το καθεστως.
    Και βεβαια ο Συριζα τιβι του σαπιοκοιλια Κοντομηνα
    Χιο παρακολουθησε απο κοντα την υποθεση και στηριξε τον Κουγια γιατι τα συριζοκομμουνια εχουν στησει τεραστια επιχειρηση συγκαλυψης.
    Αποτω και με την ΧΑ γιατι δεν μπαινει μπροστα σε αυτο το θεμα και αφηνει τους ψοφοδεξιους να κανουν επερωτηση.

Comments are closed.