ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ
-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.
Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας
Σ.Χ
Παιδια ο ΧΙΟΣ παιζει το ρολο της εκτονωσης της οργης, Στα ονειρα μας επανασταση δεν γινεται οπως ξερετε.
Γιατί οι τέσσερις μόνο ρε Πασόκο?στονΣημιτη του έδωσες συγχώρηση που μας έβαλε στο€ με πουστιά;δεν είσαι δίκαιος ???
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΛΩΘΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΤΩΡΑ ΚΡΗΤΕΣ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΤΕ Κ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΕΠΟΝΤΑΙ Κ ΑΛΛΟΙ .ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΣΑΠΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ
ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ Κ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ .ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΡΕΝΕΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!
Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΓΕΝΕΑΣ
ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ Κ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ .ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΡΕΝΕΣ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΧΡΩΣΤΑΕΙ
ΜΟΝΟΝ ΑΙΜΑ , ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ !!
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΚΤΗΝΗ.