ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ΓΡΑΦΕΤΕ στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Κινδυνεύετε να βρεθείτε στη φυλακή αν…

Κοινοποίηση:
diadi

Τέλος στα ρατσιστικά, ομοφοβικά και προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία με την οποία εναρμονίστηκε η ελληνική.

Με βάση το ονομαζόμενο πρωτόκολο του Στρασβούργου που κυρώθηκε απο την ελληνική βουλή την περασμένη Πέμπτη, οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδαίτερα προσεκτικοί με τα σχόλια που κάνουν στο διαδίκτυο αφού, αν παραβούν τη νομοθεσία, κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση!

Όπως τονίζει ο πρόεδρος των Ελλήνων χρηστών του διαδικτύου, Νίκος Βασιλάκος, υπάρχουν άτομαπου βρίζουν και αυτό απαγορεύεται: «Έχουμε περιστατικά που άνθρωποι λοιδορήθηκαν, έχασαν τη δουλειά τους»…

Ο περιορισμός, όπως επισημαίνει ο κ. Βασιλάκος, «μας αφορά όλους. Γίνεται παράνομη η άρνηση του ολοκαυτώματος, γίνεται παράνομο το ομοφοβικό σχόλιο, γίνεται παράνομο το ρατσιστικό σχόλιο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. σασ γραφουμε στα αρχιδια μας μουνοφαρες εβραιοαριστεροφασιστες,και να πατε να κανετε τρελλες με τα πηθικια που μαζεπσατε στη χωρα μας.τετοια μπασταρδια εισαστε με την αριστερη χουντα που μας κυβερναη,.

  2. Ο/Η ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΖΟΝ λέει:

    Ανατριχιασα με τις αποψεις των ορκ και των στημενων στα τεσσερα πισωγλεντηδων

  3. Να ενημερώσω ότι…το ίδιο ποινικά κολάσιμα…είναι και τα ανθελληνικά σχόλια…και όσοι ασχολούνται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…καλά θα κάνουν να είναι…νομιμόφρονες πολίτες…και να καταγγέλλουν τις έκνομες ενέργειες…ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ…!

  4. ΤΩΡΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ

  5. Όσο είμαι ζωντανός, ΚΑΝΕΝΑΣ μαλάκας δεν θα μου επιβάλλει τις απόψεις του για το δήθεν ολοκαύτωμα και τους ανώμαλους !!!
    Όταν γίνει παράνομη η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων και πάνε στην φυλακή Φίλης και Ρεπούση, τότε βλέπουμε …

  6. Αυτό λέγεται ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Μου επιβάλουν να πιστεύω αυτά που άλλοι θέλουν? Για ξένα συμφέροντα? ΌΧΙ ρε φίλε, ΕΛΛΗΝΑΣ γεννήθηκα και ΕΛΛΗΝΑΣ θα πεθάνω και ο Έλληνας στο σπαθί του ούτε μύγα δεν σηκώνει, Άκουσε τον Εθνικό Ύμνο των Ελλήνων και θα καταλάβεις τι «πάστα» είμαστε,

  7. Στα αρχίδια μας. VPN και να παν να γαμηθούν τα εβραικά παράσιτα που κυβερνούν την Ευρώπη.

Comments are closed.