ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ σε μπαρ στο Οχάιο! Ένας νεκρός-αμέτρητοι τραυματίες! – Συγκλονιστικές μαρτυρίες: «Κάνε τη νεκρή» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
3

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ «στα τυφλά» σε μπαρ στο Οχάιο και… ξύνει τις πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει στις ΗΠΑ από την πολύνεκρη επίθεση σε gay club στο Ορλάντο στις 12 Ιουνίου, όπου 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα μπαρ γεμάτο με κόσμο, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ενώ επισήμως έχει επιβεβαιωθεί πως ένας άνθρωπος είναι νεκρός.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης αναζητείται από τις αρχές, ενώ πολλοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.

Παράλληλα, το wfaa.com μεταδίδει πως υπήρξαν και πυροβολισμοί εναντίον ενός αστυνομικού, χωρίς να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Twitter το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυοwhio.com

 21

3

ohio2

ohio4

ohio3

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Tolu Adeseha δήλωσε πως βρισκόταν μέσα στο μπαρ όταν άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς που του φάνηκαν σαν να διαρκούσαν ώρες.

Συμπλήρωσε ακόμη πως είδε «πολλά άτομα με όπλα» αλλά δεν είδε κανέναν από αυτούς να πυροβολεί.

«Έβλεπα ανθρώπους να κάνουν τους πεθαμένους. Ήταν ένα αληθινό περιστατικό και προσπαθούσα να πω σε μια κοπέλα δίπλα μου: Δεν μπορείς να κλάψεις, ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή ή να κάνεις τη νεκρή»!

Παράλληλα, το rt.com αναφέρει πως τουλάχιστον δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν, πως η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, αλλά και το ότι στο ίδιο μπαρ είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό τον Αύγουστο του 2015!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. «Έβλεπα ανθρώπους να κάνουν τους πεθαμένους. Ήταν ένα αληθινό περιστατικό και προσπαθούσα να πω σε μια κοπέλα δίπλα μου: Δεν μπορείς να κλάψεις, ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή ή να κάνεις τη νεκρή»…EKANE THN ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΓΤ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ…ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΘΑΜΑΝΗ!ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ…ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΚΩΜΩΔΙΑ!!ΔΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ!

Comments are closed.