Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΦΑΚΕΛΩΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

Κοινοποίηση:
komma-antipoliteusis-tourkia

Aποκαλύφθηκε πως η τούρκικη αστυνομία παρακολουθεί όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες παρίστανται βουλευτές και μέλη της διοίκησης του κόμματος CHP.

Aυτά τα έγγραφα φακελώματος των βουλευτών και διοικούντων του CHP έφτασαν στην ηγεσία του κόμματος. Το κόμμα θα θέσει υπόψη της βουλής αυτά τα σκανδαλώδη έγγραφα φακελώματος.

Σύμφωνα με το tourkikanea που αναδημοσιεύει το άρθρο του Σουκρού Κιουτσούκσαχίν, τα έγγραφα περιέχουν τις εξής φράσεις :

Χουσείν Αϊγκούν (Βουλευτής Ντέρσιμ)

Συνελήφθη ως μέλος του TDKP/GKP-Τούντζελι (Κόμμα Νέων Κομμουνιστών) και στις 6/1/1997 προφυλακίστηκε. Στο διάστημα 1999-2004 μετείχε ως δικηγόρος στο κόμμα ΕΜΕΡ και είχε μετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις του αναφερθέντος κόμματος.Στο άρθρο παρατίθενται ακολούθως τα αναφερόμενα στους αστυνομικούς φακέλους για γνωστούς βουλευτές του CHP , όπως ο Λεβέντ Γκιόκ, ο Ιλχάν Τζιχάνέρ κ.α.

Η κυβέρνηση δηλαδή στην Τουρκία φακελώνει την αντιπολίτευση. Τι πιο φυσιολογικό για μια τουρκική δημοκρατία ;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: