Ένα μεγάλο μπράβο στους εισαγγελείς. Χαστούκι στους νταβατζήδες. Αθωώθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι (και ξυλοδαρμένοι από τα γουρούνια τους ματατζήδες) για το μπλόκο στα διόδια των Μεγάρων – Αυτή είναι δικαιοσύνη

Κοινοποίηση:
dika8

Αθωώθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές και οι επτά κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στα διόδια των Μεγάρων. Ανάμεσα τους, ο δήμαρχος Μεγαραίων Ιωάννης Μαρινάκης αλλά και δυο αντιδήμαρχοι…

 

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την άποψη του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος στην πρόταση του ζήτησε την απαλλαγή των κατηγορουμένων, πλην ενός, υποστηρίζοντας ότι η διαδήλωση ήταν μια αυθόρμητη συμβολική ενέργεια του κόσμου.

«Υπήρχε συνεννόηση του δημάρχου με τους επικεφαλής της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο» είπε ο εισαγγελικός λειτουργός.

Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους ισχυρίστηκαν πως κανείς δεν είχε πρόθεση να προχωρήσει σε κατάληψη του δρόμου. «Ήταν μια συμβολική ενέργεια σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Η τακτική της αστυνομίας ήταν αυτή που δημιούργησε τις συνθήκες ώστε μα καταλάβουμε το οδόστρωμα για ελάχιστα λεπτά» είπαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. εκλογες ερχονται ενα θεατρο απο τους δημαρχους ειναι μεσα στα παιχνιδια εξουσιας

  2. Επρεπε να καταδικασουν τα βρωμοφουρουτα τους ΜΑΤατζηδες σε δημοσιο λιντσαρισμα.Τα κατακαθια της κοινωνιας οι βρωμομπατσοι κωλορουφιανοι.

  3. Επιτέλους τα δικαστήρια λειτουργούν.
    Χρόνια τώρα, όσοι ξέρουμε λίγα νομικά, λέμε ότι όταν μια συγκέντρωση είναι νόμιμη δεν είναι δυνατόν να συλλαβγάνονται άτομα για «παρακώλυση συγκοινωνίων», αφού το δικαίωμα του «συνέρχεσθε» είναι συνταγματικά κατοχυρομένο.
    Κάποιοι εκ στα ψιλά σαλόνια της Αλεξάνδρας και της Κατεχάκη, που μετατρέπουν την επετεία στα φανάρια από πταίσμα σε πλημμέλημα (παρακώλυση συγκοινωνιών) και τις συγκεντρώσεις που δεν έχουν απαγορευθεί σε συλλήψεις με ανύπαρκτα αδικήματα, ας πάρουν το μάθημα τους, που πλέον αποτελεί δεδικασμένο……….χαχαχαχα

Comments are closed.