Αναγκαστική προσγείωση υποχρεώθηκε να κάνει ένα αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση πάνω από τη Βόρεια Ιρλανδία, όταν για μια γυναίκα ήρθε η ώρα της γέννας στη μέση της διαδρομής.
Οι αεροσυνοδοί που είναι εκπαιδευμένες και βοήθησαν στον τοκετό κατά τη διάρκεια της πτήσης, πόζαραν με το νεογέννητο κρατώντας το στα χέρια τους μέσα στο Boeing. Το επιβατικό αεροπλάνο ταξίδευε από τη Νέα Υόρκη στη Σαουδική Αραβία και έκανε μια αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του δυτικού Λονδίνου όταν ήδη είχε ξεκινήσει και είχε ολοκληρωθεί ο τοκετός.
Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μέσα από το αεροπλάνο δείχνει τις τέσσερις αεροσυνοδούς να κρατούν το νεογέννητο μωρό μπροστά από την κάμερα χαμογελώντας. Μετά την αναγκαστική προσγείωση και αφού η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με το μωρό της, η πτήση συνέχισε την πορεία της, σύμφωνα με την Daily Post.
παιρνει την εθνικοτητα του FIR στο οποιο γεννηθηκε
Το μωρό λοιπόν γεννήθηκε στα 33000 πόδια,σε έναν εναέριο χώρο όπου δεν ανήκει σε κανένα κράτος.Οπότε λοιπόν στην ταυτότητα αυτού του μωρού,στην θέση «εθνικότητα»,θα γράψουν «αεροπόρος».ή «αεροσυνοδός».
Υ.Γ. Εκτός και αν η «ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΙΑ» έχει προοδεύσει τόσο πολύ και στην θέση «εθνικότητα» γράψουν «αεροπλάνο».