ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ θεωρία συνωμοσίας για τον ΦΡΑΠΕ- Μαζί με τον καφέ πίνεις και…

Κοινοποίηση:
frape

Τα καφεόδεντρα βγάζουν τον καρπό τους…έτοιμο προς κατεργασία. Οι εταιρείες μεταφέρουν τους καρπούς στα εργοστάσια, καθαρίζουν τα χρήσιμα μέρη και τα συνθλίβουν.

Αυτός είναι ο γνήσιος καφές. Από κει και πέρα παίρνει η κάθε εταιρεία αρώματα και προσθέτει στο πρώτο μείγμα έτσι ώστε τα χαρμάνια να έχουν το δικό τους ξεχωριστό άρωμα ανά εταιρεία.Αυτά για τον γνωστό ελληνικό καφέ. Καθώς καθαρίζονται οι καρποί και τα χρήσιμα μέρη πάνε για άλεση, τα άχρηστα δεν πετιούνται αλλά ψήνονται!

Οι γνώστες του αντικειμένου, τα αποκαλούν κατακάθια του καφεόδεντρου και παλαιότερα τα πετούσαν. Αργότερα άρχισαν να τα διοχετεύουν ως ρόφημα καφέ σε τριτοκοσμικές χώρες και έπειτα ο μεγαλύτερος αγροτικός συνεταιρισμός που εδρεύει στην Ολλανδία πρόσθεσε το χημικό που αποδίδει αφρό.

redder.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποιος Ελληνικός και μαλακίες Τούρκικος λέγεται ο καφές στο μπρίκι

  2. Εσπρέσο , Ελληνικός και μετά γαλλικός είναι η σειρά σε ποιότητα και καθαρότητα σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου που δουλεύει σε εταιρία καφέ και επίσης ο στιγμιαίος περιέχει οστάλευρα για να κάνει αφρό.

  3. Ο ελληνικός καφές είναι αγνός και φέρει το δικό του γνήσιο άρωμα. Είναι ο καλύτερος κι απλούστερος καφές που, δυστυχώς για εμάς, τον περιφρονούμε.
    Αν δεν μας αρέσει ο ελληνικός καφές, μπορούμε να τον υποκαταστήσουμε με προκαβουρντισμένα φασόλια καφέ που αλέθουμε εμείς στο σπίτι. Όμως, το άλεσμα δεν θα είναι επαρκώς εκλεπτυσμένο για σπιτίσιο-ελληνικό καφέ, και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε espresso coffee maker που κι αυτός δεν αποδίδει αρκετά σε γεύση. Ο καφές του δεν πίνεται εύκολα σκέτος, οπότε προσθέτουμε κι άλλες ουσίες όπως το γάλλα, την ζάχαρη, το μέλι, ή τρώμε παχυντικά μπισκότα, γλυκίσματα, κι άλλα επεξεργασμένα προϊόντα κτλ.
    Ο ελληνικός καφές είναι ο μόνος καφές που δεν σε προτρέπει σε ανθυγιεινή συμπεριφορά. Κι αυτό οφείλεται στην αγνότητά του.
    Η ποιότητα του καφέ φαίνεται στην γεύση του. Είναι εύκολα πόσιμος ως σκέτος ή όχι;

  4. δεν αγοράζεις ποτέ καφέ σε σκόνη, παίρνεις τα φασόλια καφέ και κατά προτίμηση μονοποικιλίες και αράμπικα και τα αλεθεις σπίτι.

  5. Δηλαδή ο ελληνικός είναι καλύτερης ποιότητας καφές από τον φραπέ!

Comments are closed.