ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ: ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΑΖΟΥΣΑΣ ΚΟΡΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    nounou-gala3

    Το θυμάστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την Ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;

    Στη μέση και λίγο προς τα κάτω υπήρχε μία εικόνα με μία Oλλανδέζα η οποία θήλαζε ένα μωρό. Τώρα η εικόνα έχει αλλάξει και η Ολλανδέζα δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία ανθοδέσμη από τουλίπες.

    Ναι, καλά διαβάσατε – αν δεν το έχετε δει ήδη.

    Γιατί όλα αυτά;

    Στα τόσα γάλατα δεν ήταν ποτέ δυνατόν να υπάρχει μόνον ένα Noυvoύ. Το τεκμήριο δεύτερο Νουνού (βλέπε φώτο) βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων, που στο, μεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νου µου.

    nounou2
    «Όπως το γιατί η νεαρά Ολλανδέζα (της ετικέτας του) ανασκουμπώθηκε αιφνιδίως, στερώντας µας έτσι τη θέα του υπέροχου µμητρικού στήθους της. Ή, ποιοι ακριβώς λόγοι εξανάγκασαν την Friesland Frico Domo-Holland (την παραγωγό εταιρεία, δηλαδή) σε αυτή την αναδρομική…κρίση σεμνοτυφίας;

    Ο λόγος είναι απλός!

    Δεν γουστάρουν να πατρονάρουν τον θηλασμό από την στιγμή που έχουν πάρα πολλά προϊόντα για αντικατάσταση του. Οι καιροί αλλάζουν και όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους.Έτσι αντικατέστησαν το μωρό με τουλίπες κάνοντας εσκεμμένη…στείρωση στην μικρή Oλλανδέζα.

    (ΤΟ θέμα κυκλοφορει τις τελευταίες ωρες λινκαρισμένο σε πολλά σαιτ. Όποιος έχει την πατρότητα του άρθρου, ας μας υποδείξει την αληθινή πηγή γιατί άκρη δε βγάλαμε)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Απαγορευτηκε η εικόνα της θυλαζουσας μητερας γιατι καποιοι ανταγωνιστες κατηγγειλαν οτι παραπλανουσε το κοινο τοτε οτι το περιεχομενο ηταν ανθρωπινο προιον!! Αυτο εχει γινει παρα πολλα χρονια πριν!!

    2. ΑΝΗΨΙ ΜΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ 5 ΧΡΟΝΩΝ! ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ !!
      MAKΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ με το Nουνου μην πινετε!ειναι απο αγελαδες μεταλλαγμενες τους δινουν ορμονες για πιο γρηγορη παραγωγη και ειναι μεταμορφωμενες!καθως τις αρμεγουν βγαζουν πυον!στην ουσια πινουμε ΠΥΟΝ με »γαλα»!και γενικα προσεξτε τυρια γαλατα ολλανδεζικα δανεζικα οπωσ lurpak βουτυρα και τα Αρλα!μην πιστευετε σεφ που δειχνουν οτι μαγειρευουν με αυτα μας σκατοταιζουν ολα για την διαφημιση στα βρωμοκαναλα!

    3. η μάνα έγινε γκόμενα. δεν χρειάζεται να εξηγήσεις άλλα πράγματα, είναι το νεοταξίτικο πρόγραμμα για την Ευρώπη, μείωση τού λευκού πληθυσμού, διάλυση τής οικογένειας και εκπόρνευση τής γυναίκας που τώρα έγινε εργαζόμενη και δεν προλαβαίνει να κάνει παιδιά.

    4. Ένας άλλος λόγος αντικατάστασης της ετικέτας μπορεί να έγινε για τους μουσουλμάνους που έχουν κατακλείσει την Ευρώπη, και η εικόνα της μητέρας που θηλάζει τους προσβάλλει… Σκεφτείτε το.

    Comments are closed.