Οι απηυδισμένοι κάτοικοι της Ειδομένης μήνυσαν τον Τόσκα – Λαθρομετανάστες έκαψαν την Ελληνική Σημαία!

Κοινοποίηση:
eidomeni-borders__article

Μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα κατέθεσαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Ειδόμένης, κατηγορώντας τον ότι “δεν λαμβάνει τις αναγκαίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει και έχει επιτρέψει να γίνει η περιοχή ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας κάνει ότι του αρέσει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην μηνυτήρια αναφορά.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης να διενεργήσει “διεξοδική έρευνα για τον ως άνω μηνυόμενο (σ.σ εννοούν τον Νίκο Τόσκα) για τα αναλυτικώς παρακάτω από αυτόν διαπραχθέντα αδικήματα τα οποία μας ταλανίζουν καθημερινά και μας έχουν εξοντώσει ως κοινωνία, ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους”. Στη μήνυση αναφέρεται επίσης ότι “υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής παρουσίας κρατικής αρχής στο χώρο του καταυλισμού” και ότι “στον οικισμό μας καθημερινά προκαλούνται φθορές και βανδαλισμοί στα σπίτια του χωριού αλλά και στις δημόσιες υποδομές, αφού οι μετανάστες και οι πρόσφυγες χωρίς κανέναν έλεγχο εισέρχονται στα σπίτια μας και τα καταστρέφουν, είναι δε χαρακτηριστικό ότι κατέβασαν ακόμα και την ελληνική σημαία και την έκαψαν και κατέστρεψαν την πλατεία του χωριού”.

Στη μήνυση που υπογράφουν έξι κάτοικοι ανάμεσα τους και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κυρία Ξανθίππη Σουπλή, ζητούν να ασκηθεί δίωξη κατά του Νίκου Τόσκα και προτείνουν ως μάρτυρες τον πρόεδρο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κ. Χρήστο Χρήστου, τον δήμαρχο Παονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη και τον διευθυντή του κέντρου υγείας Πολυκάστρου κ. Γιώργο Περπερίδη.

Η κυρία Σουπλή τόνισε πως “αυτή η κίνηση αποτελεί τη μοναδική μας ελπίδα για σωτηρία. Πρέπει επιτέλους το κράτος να σκύψει πάνω από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως κάτοικοι της συγκερκιμένης περιοχής. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και καθημερινά δοκιμάζονται τα όρια αντοχής μας. Ζητάμε ουσιαστική παρέμβαση και βοήθεια”.

koinonikosethnikismos

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άλλο πράγμα είναι να αγαπάς τον συνάνθρωπό σου και να δίνεις χέρι βοηθείας ΕΚΕΙ που ΠΡΕΠΕΙ και άλλο να ανοίγεις τα σύνορα και να μπαίνουν όλοι στη χώρα ανεξεραίτως είς βάρως όλων των Ελλήνων πολιτών , της δημόσιας ασφάλειας και συνοχής του κράτους ΑΔΙΚΩΝΤΑΣ ουσιαστικά τους πραγματικούς πρόσφυγες που έχουν την ανάγκη μας και τελικά είναι η μειοψηφία απο όσους μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν..

  2. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

  3. Οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδαρια!!ΗΛΙΘΙΟΙΙΙΙΙΙΙ !!!Που τους βαλατε και μεσα στα σπιτια σας τους κανιβαλους!Με το προσχημα οτι και οι δικοι σας γονεις-παππουδες ηταν προσφυγες…και δεν ειχατε την στοιχειωδη νοημοσυνη να σκεφτειτε,οτι οι δικοι σας εγιναν προσφυγες γιατι τους κυνηγαγαν να τους σφαξουν κατι μουσουλμανοι σαν και αυτους που βαλατε μεσα στα σπιτια σας,βοδια εεε βοδιαααα!!!!!!!!!Φατε την τωρα απο ολες τις πλευρες γιατι αυτοι ηρθαν για να μεινουν,και τα σπιτια σας σε πολυ λιγο καιρο θα ειναι στα χερια τους!!Η ψηφος σας στην αριστερα τελικα ηταν ο ψοφος σας,οπως ειχα «προφητευσει»και ειχα γραψει εδω στο μακελειο, καιρο πριν τον ψηφισετε αυτον τον καραγκιοζη!Τωρα ζηστε τον εφιαλτη που εσεις φερατε στις ζωες σας!!! Εμεις οι υπολοιποι ομως,δεν χρωσταμε τιποτα….

Comments are closed.