ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ (;) ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ . (ΦΩΤΟ makeleio.gr)

    Κοινοποίηση:
    PICT_20160417_160225

    Αυτή στιγμή στην Πλατεία Συντάγματος έχει μαζευτεί πλήθος λαθρομεταναστών και λαθρολάγνων για να μαζέψει πράγματα! Ταυτόχρονα για να καλυφθούν λένε: «δίνουμε φαγητό δωρεάν σε όλους»!  Νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο γλυτώνουν την σύλληψη του ρατσιστικού νόμου! Διαβάστε το σχετικό πρωινό μας ρεπορτάζ!

    Δείτε φωτογραφίες αυτή την στιγμή από τον χώρο

    PICT_20160417_155857 PICT_20160417_155949 PICT_20160417_160025 PICT_20160417_160054 PICT_20160417_160208 PICT_20160417_160308 PICT_20160417_160348 PICT_20160417_160358 PICT_20160417_160608 PICT_20160417_160639

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΝ ΜΗΝΥΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΙΚΟΙ.

    2. ΓΙ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!! ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!
      Η ΨΗΦΟ ΜΑΣ, (ΑΚΟΜΑ)ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΖΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!

    3. Υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ που πεινανε και δεν ενδιαφερεται κανεις …ενω για τους αλλοθρησκους τους εχει πιασει ολους η ευαισθησια…ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    4. Η βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει και διασκεδάζει – με τα λεφτά των Ελλήνων – με τους αυριανούς βιαστές και δολοφόνους… Πάμε απο το..καλό…στο καλύτερο…Συγχαρητήρια σε όλους μας για τις επιλογές μας τα τελευταία 42 χρόνια..ΤΩΡΑ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…και θα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ..Με τις υγείες μας..

    5. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ; ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΖΩΑ.

    6. Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε πως δεν είναι απαραίτητα Έλληνες όποιοι μιλούν Ελληνικά!
      Οι πατριώτες ξύπνησαν και βρίσκονται σε ετοιμότητα, κάποιοι συνεχίζουν να αδιαφορούν, ενώ μια μικρή μερίδα ανώμαλων και διεστραμμένων διεθνιστών -που φέρνουν στο διάβα τους την ισοπέδωση- αλωνίζουν την επικράτεια με τα εχέγγυα της κυβέρνησης.

    7. Τσακίζουμε τα ρεμάλια της ΑΝΤΑΡCIA και του $ύριζα, όπου τα πετύχουμε. Να μη μείνει όρθιο κανένα λαθρολαγνικό σκουπίδι της ξεφτιλισμένης πισωκίνητης σπερματολάγνας ‘αριστεράς’.

    8. ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΕΡΙΘΡΟς ΣΤΑΥΡΟς ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑς ΑΣΤΕΓΟς ΔΗΚΟς ΜΑς ΖΗΤΙΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΦΥΓΕ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΣΦΥΓΕς !!! ΕΣΧΟς !!!

      1. Μάθε πρώτα να γράφεις βρε κάστανο.Το παίζεις και πατριώτης χωρίς να γνωρίζεις τη γλώσσα της πατρίδας σου.Υπνοβάτη ε υπνοβάτη

    9. ΞΕΦΤΙΛΑ-ΣΑΠΙΛΑ-ΕΜΕΤΙΛΑ-ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!…..ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    10. σε ενα μπουρδέλο τι ψάχνεις να βρεις…. μαλλον πουτάνες ..

    11. O Θεός να με συγχωρέσει,αλλά τους βλέπεις συνέχεια,ξαπλωμένους,αραχτούς και λάιτ….η που θα χορεύουν,η που θα γελάνε με ένα σαρκαστικό τρόπο,η που θα φωνάζουν απειλητικά….γυφταριό!!!!!!! ναι ,άνθρωποι μπορεί να είναι,αλλά δεν εμπνέουν καμιά εμπιστοσύνη!!!και κανείς δεν προστατεύει τους Έλληνες….αυτή η κυβέρνηση πάση θυσία πρέπει να φύγει!!!!!!!

    12. ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

    13. Αν πήγαινε όμως η Χρυσή Αυγή να μοιράσει τρόφιμα σε Έλληνες δε θα της έδιναν άδεια η θα τους μάζευαν βάση του νέου αντιρατσιστικού… ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    Comments are closed.