Τι λέει γείτονας για τον 47χρονο που κατακρεούργησε την μάνα του στον Ταύρο! «Τραβούσε μαρτύριο η μάνα. Την κλωτσούσε σαν τσουβάλι. Το κράτος φταίει που τον άφησε ελεύθερο!» (ΒΙΝΤΕΟ «Μakeleio.gr»)

Κοινοποίηση:
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ??????Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Κ ΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ 72 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ???
    ΜΗΠΩΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΛΙΜ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ Κ ΤΖΑΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ?????????

  2. Όταν ένα κράτος αδιαφορεί για την προστασία ενός ανυπεράσπιστου θύματος, τότε δε μιλάμε για κράτος αλλά για βούρκο. Μετά από τόσες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία δεν έκαναν τίποτα!! Να λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι για τη ζωή που πήραν.

  3. Αυτες ειναι οι επιπτωσεις της ποινικοποιησης των ναρκωτικων. Αν ηταν νομιμα θα του εδινε το κρατος την δοση του – οπως στην Ελβετια – και θα ηταν ηρεμος. Αλλα τα ρεταλια οι πολιτικοι θελουν να προστατεψουν τα συμφεροντα των εμπορων.

  4. αφιστε τους ψυχοτηκους να ωγουν εξω να σαπισουν στο ξυλο τα λαθρο με την μουρλα που εχουν θα νομιζουν οτι βαρουν εχθρο κι θα τους κανουν σουπα

Comments are closed.