ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Κοινοποίηση:
xatzopoulos-aselgeia-securitas-anhliko

Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση κακοποίησης του 13χρονου αγοριού από τον 37χρονο σεκιουριτά ,Ιωάννη Χατζόπουλο.

Ο ανώμαλος, του οποίου τα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα για προστασία του κοινωνικού συνόλου, συνελήφθη στις 4 Αυγούστου από την αστυνομία ενώ ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Όπως αποκαλύπτουν οι αρχές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα πριν την σύλληψη του προχωρούσε σε παρόμοιες πράξεις.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πώς το αγοράκι πάσχει από νοητική υστέρηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκφράσει την φρίκη που βίωνε όλο αυτό το διάστημα.

Το ανθρωπόμορφο τέρας ανάγκαζε το παιδάκι να πηγαίνει στο σπίτι του στο Αιγάλεω και εκεί ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Όλη η γειτονιά είναι συγκλονισμένη από την είδηση.

 Η αναφερόμενη γειτονιά βρίσκεται στις εργατικές πολυκατοικίες Αιγάλεω, γειτονιά που βρισκόταν σε εξαιρετικά εξαθλιωμένη κατάσταση ακόμα πριν την κρίση… και μπορείτε να φανταστείτε τί συμβαίνει σήμερα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. Ο εν λόγω βιαστής, είναι σεκιουριτάς στο επάγγελμα (αυτό εξηγεί και τις παρεμβάσεις με photoshop σε σημεία του πουκαμίσου του στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: