ΕΛΛΗΝΑΣ σεσημασμένος ο νεκρός που βρέθηκε στη ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ – ΔΕΙΤΕ τη ΦΩΤΟ από το σημείο όπου βρέθηκε η ΣΩΡΟΣ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ-MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
untitlhhhhhed

Το θύμα εκτέλεσης ήταν Έλληνας. 

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που βρέθηκε χθες, με τραύματα από σφαίρες στη Βαρυμπόμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνα, γεννημένο στη Νέα Υόρκη, γνωστό στις αρχές καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε μεγάλη υπόθεση διασκίνησης ναρκωτικών.

Ο εν λόγω άνθρωπος εργαζόταν σε νυχερινό κέντρο του οποίου οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι έχουν κληθεί να δώσουν καταθέσεις.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και πάλι για ναρκωτικά.

untiffftled untitled

unrrrrtitled

Προηγούμενη ενημέρωση: 13:23

Ραντεβού… εκτέλεσης με 12 σφαίρες ήταν αυτό που εξελίχθηκε σε χωματόδρομο στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, με θύμα έναν 36χρονο Ελληνα που έκανε δημόσιες σχέσεις. Ταυτοποιήθηκε, από την αστυνομία, ο άντρας που βρέθηκε δολοφονημένος νωρίς χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Πρόκειται για 36χρονο Έλληνα, σεσημασμένο για ναρκωτικά, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη, αλλά ζούσε στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ο 36χρονος, που δέχθηκε 12 πυροβολισμούς, το τελευταίο διάστημα έκανε δημόσιες σχέσεις σε διάφορα νυχτερινά κέντρα.

Η αστυνομία, που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, εκτιμά ότι η δολοφονία του οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το πτώμα του άντρα βρέθηκε στη Βαρυμπόμπη σε μια πρασιά δίπλα από μια ταβέρνα. Τη σοκαριστική ανακάλυψη έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΦΑ (Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών), Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος βγάζοντας βόλτα το σκύλο του, το μεσημέρι της Τρίτης, είδε το νεκρό άνδρα: «Εγώ είδα το πτώμα και κάλεσα την αστυνομία σήμερα το μεσημέρι. Ηταν πεσμενος μπρούμυτα, φαινόταν ότι είχε συρθεί σε εκείνο το σημείο και παντού υπήρχαν αίματα. Βρέθηκε 10 μέτρα πιο κάτω από το σημείο που υπήρχαν αίματα. Το πτώμα έφερε σημάδια από σφαίρες στην πίσω μεριά και στη μέση». Δυο βράδια πριν ο κ. Δασκαλάκης και η γυναίκα του άκουσαν πυροβολισμούς που τους φόβισαν και κάλεσαν την αστυνομία, χωρίς όμως να μάθουν ποτέ, αν αυτή ήρθε: «Την Κυριακή άκουσα 6-7 πυροβολισμούς. ήμουν με τη γυναίκα μου στο σπίτι. Φοβηθήκαμε και καλέσαμε την αστυνομία. Δεν γνωρίζω αν η αστυνομία ήρθε εκείνο το βράδυ γιατί δεν βγήκαμε έξω από το σπίτι. Δε μάθαμε ποτέ τι ήταν αυτοί οι πυροβολισμοί, νομίζαμε ότι ήταν κάποιοι λαθροκυνηγοί» σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Η αστυνομια δεν ερχεται ποτε σε τετοιες περιπτωσεις. Αν τους απειλησεις με δημοσιοποιηση ενος γεγονοτος τοτε θα ερθουν, αλλα μετα 3,4 ωρες.

  2. απο την 8η οκτωβριου του 73…..για 2 μηνες θα κολλησουμε????…..και δεν ειμαστε συντροφοι..

  3. https://youtu.be/THx7iyqw4DE

    Δες κι αυτο

    Απειλουν να τους δωσουν χρηματα η να βιασουν αν δεν παρουν αυτα που θελουν

    Μελετησε τα Στεφανε και ανεβασε τα

  4. https://youtu.be/G21V-80uBzM

    Μαρτυρια σοκ στην Γερμανια
    Αραβες ομολογουν οτι βιασαν 7 ατομα ομαδικα παρθενα Γερμανιδα

    Στεφανε ανεβασε το να το δουν ολοι θα τα κανουν και σε εμας αυτα

  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ..Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ…..ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ…..Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Comments are closed.