Χανιά: Ανήλικοι έκλεψαν κατασχεμένο μηχανάκι από χώρο φύλαξης της Τροχαίας

Κοινοποίηση:
astynomia-peripoliko-100-eurokinissi-1200x675

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών ατόμων, εκ των οποίων οι τρεις είναι ανήλικοι (19, 17,5, 17 και 16 ετών), προχώρησαν οι αρχές χθες στα Χανιά, έπειτα από ένα περιστατικό που περιλαμβάνει τόσο παραβάσεις του ΚΟΚ όσο και θρασύτατη κλοπή κατασχεμένου οχήματος από χώρο φύλαξης της Τροχαίας.

Αρχικά, οι νεαροί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Χανίων να έχουν στην κατοχή τους δίκυκλο όχημα το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, άδεια κυκλοφορίας ή άλλα νόμιμα έγγραφα. Το όχημα κατασχέθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε σε χώρο φύλαξης οχημάτων της Τροχαίας, ο οποίος έχει εκμισθωθεί από ιδιωτική εταιρεία οδικής βοήθειας, στο πλαίσιο σχετικής σύμβασης με τις αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιοι νεαροί μετέβησαν στη συνέχεια στον χώρο φύλαξης και προχώρησαν στην αφαίρεση του κατασχεμένου δικύκλου, επιχειρώντας να το θέσουν εκ νέου στην κατοχή τους.

Οι αστυνομικές αρχές τους εντόπισαν εκ νέου και προχώρησαν στη σύλληψή τους. Κατά τη σύλληψή τους, στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν επίσης φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές και ερευνάται η προέλευσή τους.

Επειδή τρία από τα άτομα είναι ανήλικοι, συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τους – συνολικά πέντε πρόσωπα, συγκεκριμένα δύο ζευγάρια και ένας επιπλέον γονέας – για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response