«ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ» ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 90ΛΕΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ – ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

Κοινοποίηση:

Σε συνέχιση των προσπαθειών διαμεσολάβησης για την επίλυση των συγκρούσεων στην Ουκρανία συμφώνησαν ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Αμερικανός ομόλογός του, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεφωνικής τους επικοινωνίας.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, διευκρινίζοντας ότι, παρά τη συμφωνία για συνέχιση των επαφών, δεν έχουν ακόμη καθοριστεί συγκεκριμένες ημερομηνίες για νέες συνομιλίες ή επισκέψεις εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων.

«Συμφωνήσαμε ότι οι υπηρεσίες διαμεσολάβησης θα συνεχιστούν, οι επαφές θα συνεχιστούν, αλλά δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.

Η χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Πούτιν, που κράτησε περίπου 90 λεπτά, ήταν η 12η από την ημέρα που ο Ρεπουμπλικάνος επέστρεψε στον Λευκό Οίκο.

«Οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των δύο προέδρων μπορούν να συντονιστούν πολύ γρήγορα», τόνισε ο Πεσκόφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response