Σοκ και φρίκη προκαλούν οι αποτρόπαιες πράξεις που οδήγησαν στον θάνατο του μικρού Άγγελου, του μόλις 3 ετών αγοριού, που ο θάνατός του συγκλόνισε το πανελλήνιο, καθώς σήμερα στο εδώλιο ξεδιπλώνεται το πλήρες κατηγορητήριο.
Ξεκινώντας σήμερα τη διαδικασία, η εισαγγελέας ανέγνωσε λεπτομερώς τα τραύματα, τις εκδορές και τις εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο κορμάκι του παιδιού, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα και ο σύντροφός της του χορηγούσαν ηρεμιστικά για να μην αντιδρά στις κακοποιήσεις και να μην ακούγονται οι κραυγές του στους γείτονες.
Νωρίτερα το πρωί οδηγήθηκαν, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ., η μητέρα του Άγγελου και ο σύντροφός της, με λίγα λεπτά διαφορά, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Και οι δύο κατηγορούνται για τον θάνατο του παιδιού, ενώ στο εδώλιο παραπέμπεται και ο βιολογικός πατέρας του, κατηγορούμενος για προηγούμενη κακοποίηση.
Στα Δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας
Η μητέρα του 3χρονου Άγγελου και ο σύντροφός της πέρασαν, με λίγα λεπτά διαφορά, πριν τις 9:30 το πρωί της Τρίτης το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. Εκτός από την 27χρονη μητέρα και τον 45χρονο σύντροφό της, στο εδώλιο παραπέμπεται και ο βιολογικός πατέρας του Άγγελου, κατηγορούμενος για προηγούμενη κακοποίηση του παιδιού.





