Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/2) στον αυτοκινητόδρομο Ε65, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα, στο ύψος της περιοχής Λόγγος.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, όλοι κληρικοί, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προκληθούν τραυματισμοί στους επιβάτες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν και τους τέσσερις τραυματίες στα ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις από τους τραυματίες φέρουν ελαφρά τραύματα, ενώ ο τέταρτος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με την προέλευση των κληρικών ούτε για τον προορισμό τους.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.






