ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΤΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ – «ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» – ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ
«ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΡΑΣΟ». ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥΤΙΝ- ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ —«Είσαι ενσαρκωμένος διάβολος με συμμάχους ναζί, πράκτορας των Εγγλέζων που θες να καταστρέψεις τον Χριστό και την Ορθοδοξία»

Η Ρωσία μην αποσκοπεί να γίνει το κέντρο της ορθοδοξίας. Δεν ξέρω αν η έδρα θα πρέπει να παραμείνει στν Κωνσταντινούπολη. Αυτό που έχω καταλάβει όμως είναι ότι ο Βαρθολομαίος είναι ένα τίποτε που βρίσκεται μέσα σε μια σφηγκοφωλιά.
…μεσα στην εκκλησια εδω και παρα πολλα χρονια , μη το ψαχνεις , οσο για την Κωνσταντινουπολη θα πρεπει να γινει πρωτα πολεμος και μη περιμενεις να σε τη δωσουν οι αλλοι , ξεχνα το σανό που ταΐζουν μερικοι και καποιες προφητειες , ολα αυτα ειναι για ηλιθιους.