Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αττικής: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό

Κοινοποίηση:
kinisi-kifisos-e1

Δύσκολη παραμένει και σήμερα η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αττικής, με την κυκλοφορία να εξελίσσεται με χαμηλές ταχύτητες και έντονη συμφόρηση σε κομβικά σημεία.

Ο Κηφισός παρουσιάζει αυξημένο φόρτο και στα δύο ρεύματα, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν τόσο προς Πειραιά όσο και προς Λαμία.

Αντίστοιχα προβλήματα καταγράφονται στη Λεωφόρο Κηφισίας, όπου σχηματίζονται μεγάλες ουρές, ενώ καθυστερήσεις εμφανίζονται και στη Λεωφόρο Μεσογείων. Επιβαρυμένη είναι και η εικόνα στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, με την κίνηση να αυξάνει σταδιακά και την ταλαιπωρία των οδηγών να μεγαλώνει.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο ρεύμα προς Ελευσίνα παρατηρούνται καθυστερήσεις από την περιοχή της Πλακεντίας έως την Κηφισίας, ενώ στην έξοδο προς Πειραιά οι απώλειες χρόνου είναι ακόμη μεγαλύτερες.

kinisi_221225

Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, η κυκλοφορία επιβραδύνεται αισθητά από τη Μεταμόρφωση έως την Κηφισίας, με τους οδηγούς να χρειάζονται αρκετά επιπλέον λεπτά για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Οι αρμόδιες αρχές συστήνουν προσοχή, υπομονή και, όπου είναι δυνατόν, επιλογή εναλλακτικών διαδρομών, καθώς η εικόνα στους δρόμους παραμένει ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response