Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ προς ένδειξη σεβασμού στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Κοινοποίηση:
marinakis_191005

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (17/12) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αναβλήθηκε, σε ένδειξη σεβασμού για την απώλεια της μητέρας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Β’ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ειρήνη Μαρινάκη, σύζυγος του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη, απεβίωσε τη Δευτέρα (15/12), γεγονός που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και τους οικείους.
Με σχετική ανακοίνωση, η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί πλέον τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου. Η απόφαση λήφθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Β’ Αντιπρόεδρο και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι να τα κάνεις τα λεφτά και τις σκόνες αφού όλους το χώμα θα μας φάει πάρε κι κότερα ε και κάνε και κάστρο Σάρκα και Αίμα είσαι φίλος όλοι μας και κακίες και μιζέριες και χαρές όλα μια ανάμνηση γίνονται όλοι στον θάνατο ήμαστε ίσοι και ευτυχώς που υπάρχει γιατί δεν παλεύεται αυτή η ζωή που μας χρέωσανε

Comments are closed.