Το γάντι στους Ευρωπαίους πέταξε σε ομιλία του το απόγευμα της Τρίτης (2/12) ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν λέγοντας χαρακτηριστικά «αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει, τότε η Ρωσία είναι έτοιμη τώρα».
Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη «ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ειρηνική ατζέντα και είναι στο θέλουν πόλεμο ενώ επιδιώκουν απαιτήσεις από τον πόλεμο στην Ουκρανία που δεν είναι αποδεκτές από τη Ρωσία».
«Οι Ευρωπαίοι εμποδίζουν επίσης την αμερικανική κυβέρνηση και τον Ντόναλντ Τραμπ στις προσπάθειές τους να καταλήξουν σε μια ειρηνευτική συμφωνία μέσω συνομιλιών», πρόσθεσε ο Πούτιν.
Η δήλωση ήρθε μετά την αποκάλυψη ότι ο ΝΑΤΟ εξετάζει το ενδεχόμενο «προληπτικής» δράσης κατά της Ρωσίας μετά από μια σειρά υβριδικών επιθέσεων στην Ευρώπη και ενώ βρίσκεται στη Μόσχα για επαφές με τη ρωσική ηγεσία ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Στιβ Γουίτκοφ.
Ο ναύαρχος Τζιουζέπε Κάβο Ντραγκόνε, Ιταλός που υπηρετεί ως πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, είπε ότι η συμμαχία μπορεί να χρειαστεί να υιοθετήσει μια πιο «επιθετική» προσέγγιση για να αποτρέψει τη Μόσχα από τη συνέχιση της εκστρατείας εισβολών με drone και κυβερνοεπιθέσεων στην Ευρώπη.
Μια πρόσφατη έρευνα των Financial Times αποκάλυψε πώς το ΝΑΤΟ τέθηκε σε συναγερμό αφού τρία σκάφη στη Βαλτική Θάλασσα κατηγορήθηκαν ότι έσυραν τις άγκυρές τους σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν τα καλώδια ενέργειας και επικοινωνίας, με συνολικά 11 περιστατικά να καταγράφονται.
Άλλα περιστατικά περιλαμβάνουν συχνές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο σε ευρωπαϊκές χώρες και εισβολές ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του ΝΑΤΟ.
Ο ναύαρχος Ντραγκόνε είπε ακόμη στους FT ότι η συμμαχία «μελετούσε τα πάντα» για να αποφασίσει πώς θα απαντήσει.







Ο πουτιν λεει οτι αμα το τραβαει η ψυχη σας στην ευρωπη να παμε σε εναν πολεμο τι εχει να χασει η ρωσια τιποτα.
Σε αυτα τα χαλια που ειναι η ευρωπη δεν σηκωνει πολεμο η κατασταση δεν ειναι καθολου καλη στην ευρωπαικη οικονομια ειναι κυριολεκτικα σε διαλυση πλυθωρισμος,ακριβεια,ενοικια στα υψη στην μ.βρετανια 300.000 ειναι η αστεγοι εχουν πιασει πατο.
Όταν γνωρίζεις ότι έχεις να κάνεις, με παρανοικούς, διεστραμμένους, πολεμοχαρείς, Σατανάδες, δεν αποκλείεις το ενδεχόμενο του να δημιουργούν οι ίδιοι, τις υβριδικές – και καλά – επιθέσεις στην Ευρώπη!
Με προβοκάτσιες και προσχήματα, για να ολοκληρώσουν τα δόλια σχέδιά τους! Αυτά τα Ερπετά, πρέπει να αφανιστούν και να εκλείψουν απο τον Πλανήτη-Γη!
….οπως δεν ξερω ποιοι πολιτες Ευρωπαίοι θα ηθελαν να πολεμησουν υπο τις διαταγές αυτων των ναρκωμανών , μια υπερδυναμη που μπορει να σβησει ολη την Ηπειρο μεσα σε μιση ωρα.
Σαν στρατο θα ελεγα να στειλουν για αρχη τα παιδια τους και ολο τους το σόι
επιτέλους , ένα καλό νέο 😁
Πάτα το. Κάνε τα πάντα στάχτη
Το ντραγκονε πως το γραφει; Drug One ?