Δολοφονία στη Σαλαμίνα – Τι υποστηρίζει η 46χρονη: «Δεν ήθελα να τη σκοτώσω – Είχε μαχαίρι δίπλα της και τρόμαξα»

Κοινοποίηση:
salamina-drastida

Το πρωί της Παρασκευής (28/11) αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή η 46χρονη που σκότωσε την 75χρονη πεθερά της στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα, η 46χρονη υποστηρίζει πώς δεν ήθελε να τη σκοτώσει ενώ τρόμαξε όταν είδε πώς η ηλικιωμένη είχε δίπλα της ένα μαχαίρι.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να αιτηθεί μέσω των συνηγόρων της, ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να αποδείξει ότι το κίνητρο ήταν προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως τα οποία αντιμετωπίζει.

Ήδη υπάρχει αναφορά από πλευράς κατηγορούμενης, σύμφωνα με την οποία στην ηλικία των 15 ετών είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο με κρίσεις πανικού και βαριά κατάθλιψη με την οποία φέρεται να διεγνώσθη και πάλι στην ηλικία των 30 ετών.

Η 46χρονη φέρεται ενώπιον των Αρχών να ανέφερε:

«Σκέφτηκα να πάω να τις πάρω τα λεφτά που είχε κρυμμένα στο σπίτι της (εννοούσε αυτά που ήδη της είχαν επιστρέψει) και να τα δώσω στον ….(αναφέρει όνομα συζύγου) και εκείνος να της τα δώσει ως τα υπόλοιπα που της χρωστάμε. Δεν είχα άλλο τρόπο να βρω χρήματα».

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, μόνο να πάρω τα λεφτά», φέρεται να υποστήριξε και μάλιστα ανέφερε ότι ήθελε μετρητά για να βοηθήσει την οικογένεια της, για αυτό και δεν πήρε τα κοσμήματα που βρήκε μέσα στην ντουλάπα.

«Φοβήθηκα ότι με κατάλαβε, τρόμαξα και ξεκίνησα να την χτυπάω στο κεφάλι με ένα γυάλινο μπουκάλι που είχε στο δωμάτιο. Είχε και ένα μαχαίρι δίπλα και όταν το είδα τρόμαξα. Πήγα στην κουζίνα και πήρα ένα άλλο μαχαίρι και άρχισα να την χτυπάω και με αυτό γιατί φοβήθηκα ότι με κατάλαβε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response