Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαιρέσει την Ουγγαρία από τους δασμούς των ΗΠΑ σε χώρες που έχουν ενεργειακές συναλλαγές με τη Ρωσία, κάτι που μπορεί να την ενισχύσει στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Ο Αμερικανός πρόεδρος και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν συναντήθηκαν στον Λευκό Οίκο, με τον πρώτο να επαινεί τον δεύτερο για τις πολιτικές που ακολουθεί.
«Το εξετάζουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο για εκείνον να προμηθευτεί πετρέλαιο και φυσικό αέριο από άλλες πηγές», είπε ο Τραμπ για τους δασμούς.
Έπειτα, δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες θα συζητήσουν για πιθανή συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, σημειώνοντας πως η «βασική διαφωνία με τη Ρωσία» αφορά το γεγονός ότι «δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία».
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να σεβαστεί την Ουγγαρία, ενώ επαίνεσε τον πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, λέγοντας πως «δεν έκανε λάθος στο ζήτημα της μετανάστευσης».







Επειδή είναι περίκλειστο κράτος το φυσικό αέριο πρέπει να έρχεται μέσω αγωγών και αυτό γίνεται μόνο μέσω της Ρωσίας… Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν δασμούς στην Ουγγαρία, οι πατριώτες πάντα τα βρίσκουν μεταξύ τους, εννοείται ότι και οι δύο έχουν καλές σχέσεις με τον Πούτιν…
Ο Τραμπ τώρα κάνει ότι του γουστάρει, αλλά σε ένα χρόνο οι Ρεπουμπλικανοι θα παθουν πανωλεθρία στις εν μέρει εκλογές για βουλή και γερουσία.
πατριώτης ο τρόμπ? Που όλο το επιτελείο του αποτελείτε απο εβραίους και όλοι μαζί εξυπηρετούν τα συμφέροντα των σιωνιστών σατανιστών? Θα του δώσει και νόμπελ ειρήνης η χίλαρι στο τέλος να ολοκληρωθεί η θεατρική παράσταση
Μακαρι ολοι σας να ειχατε τα @@ του Ορμπαν
Το ειπε ξεκαθαρα εγω θα συνεχισω να περνω πετρελαιο απο την ρωσια σε ερωτηση για την ουκρανια γελασανε και η δυο ο ορμπαν ειπε θα ειναι» θαυμα» να κερδισει τον πολεμο η ουκρανια.
Υπαρχει τεραστιο προβλημα στην αμερικανικη οικονομια 4 εκ. πολιτες δεν εχουνε πληρωθουνε βαλτε και της οικογενειες μεσα ειναι και ο τραμπ αλλα και η υπαλληλοι του λευκου οικου.