Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, στο 220ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, κοντά στη γέφυρα του Μαρτίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο Ι.Χ., που κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με προπορευόμενη νταλίκα και μετά την σύγκρουση εξετράπη της πορείας του. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον οδηγό του Ι.Χ., που ανασύρθηκε νεκρός από άνδρες της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.
Στο ίδιο όχημα επέβαιναν και δύο γυναίκες, που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία, ενώ η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη προσωρινά στο ρεύμα προς την Αθήνα.







Παιδιά τα φώτα στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας είναι για τα μπάζα! Δεν υπάρχει καλός φωτισμός. Πληρώνουμε ένα σωρό διόδια για να οδηγούμε στα σκοτάδια! Αιντε να ανβοσβήνεις τη μεγάλη σκάλα, έχεις το άγχος μην στραβώσεις και κανέναν άλλον οδηγό. Έχει καταντήσει κουραστικό! Μαλ@@ες της ΤΕΡΝΑ μόνο τα λεφτά μας ξέρετε να τρώτε!
δεν είναι να οδηγείς τελικά σήμερα
Τα αιτια του δυστυχηματος μηπως να τα ερευνησουν στην φαιζερ και την αστρα ζενεκα;;;;λεω τωρα ρε παιδι μου!!!!!!!
Πολύ φάρμακο καταπίνει ο κόσμος.