ΠΑΟΚ: Κρίσιμη επίσκεψη στο Παλατάκι από εκπροσώπους του Τέλη Μυστακίδη!

Κοινοποίηση:
6539947_142615

Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι του επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι το PAOK Sports Arena, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ομάδας, Θανάση Χατζόπουλου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συζητήσεων για την πιθανή εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ. Οι εκπρόσωποι του Μυστακίδη ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην κεντρική σάλα, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η διαδικασία προχωρά με σταθερά βήματα. Ήδη έχουν υπογραφεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας και το »letter of intent», ενώ το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας.

Η παρουσία των εκπροσώπων του Μυστακίδη στο γήπεδο αποτελεί ένδειξη σοβαρής πρόθεσης και ενδεχομένως προάγγελο σημαντικών εξελίξεων για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο PAOK Sports Arena, και κατόπιν πρόσκλησης του κ. Θανάση Χατζόπουλου, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του κ. Μυστακίδη. Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τους ξενάγησε σε όλους τους χώρους του γηπέδου, με ιδιαίτερη έμφαση στην κεντρική σάλα, όπου οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει επίσης ότι, μετά την υπογραφή της ρήτρας εμπιστευτικότητας και του “letter of intent”, αναμένεται η έναρξη του οικονομικού ελέγχου της εταιρίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response