Ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές ανήλικους σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 13χρονου αγοριού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 13:30 η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για επεισόδιο μεταξύ νεαρών στην οδό Παπαναστασίου, κοντά στη συμβολή με την 25ης Μαρτίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν τον ανήλικο με ελαφρά τραύματα. Δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.
Από τα αρχικά στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο 13χρονος δέχθηκε επίθεση από δύο ή τρία άτομα, τα οποία φέρεται να είναι συνομήλικοι ή λίγο μεγαλύτεροι. Ο ένας από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους είναι πιθανόν γνωστός του θύματος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.